Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal kapcsolatos szexuális kérdésem volna, miért lehet ez?
Volt már rá példa, hogy egész jól sikerült a dolog és én is nagyon be voltam indulva, ezért nem tudom biztosan ezt a kémia dolgot...
Nem vágyok más pasikra. Volt már egyszer, hogy szakítottunk és randiztam mással, de mindig ő hiányzott, és akaratlanul is azt éreztem, hogy akivel most vagyok az nem ő!! Azt akarom, hogy az érzések legyőzzék ezt a szexuális korlátot!! Csak még nem tudom hogyan.
27 éves vagyok. Ő előtte egy barátom volt, de vele nem feküdtem le, nem ment, bár így is sokáig együtt voltunk. Természetesen ezért lett vége, de őt nem éreztem olyan közel magamhoz.
A jelenlegi párom volt nekem az első, és nem szeretnék mást, nincs ilyen vágyam. De az igaz, hogy a munka, és az életkörülmények nem segítenek, sok a stressz, és őt sem láthatom túl gyakran... nem könnyű.
Kérdésedet és magyarázataidat olvasva biztos vagyok benne, hogy nem a megfelelő férfi karjaiban vagy. A nőknek (pontosítok: sok nőnek) rendkívül fontos a megfelelő érzelmi háttér. Ennek hiányában nem tudják igazán elengedni magukat. Nem mindenki passzol mindenkihez. Mondok egy példát. Előfordul, hogy valakinek a szagát nem bírod. Nem erős, nem ingerkeltő, esetleg el sem jut a tudatodig, mégis nyomot hagy benned és taszít.
Sajnos az emberek többsége nem a megfelelő emberrel köti/kötötte össze az életét. Több száz oldalt lehetne írni ennek okairól, és sok helyen ki is fejtettem bővebben. Itt most hadd ne tegyem. Legyen elég annyi, hogy keresd meg a nagy Ő-t, amíg nem késő.
fél deci töményet guríts le ha találkoztok. próbáltad már? Vigyázz kihozza belőled a nőstény tigrist. Azonnali hatás.
A válaszoló 100%-ban hasznos válaszokat ad. De túl szerény, légyszi a piros gombot nyomd meg, ha lehet !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!