Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a szexuális életüket kicsit felrázni? Megértőbbnek kellene lennem, vagy mit tehetnék?
Őszintén férfiak! Ez nem tanulható? Persze akinek volt rengeteg kapcsolata annak más. Ők gondolom tudják a szex csinjait de sztem a páromnál ez nincs meg. Tényleg szeretném megoldani de nem szakitással mert ezenkívül nagyon harmónikus a kapcsolat. És én voltam egy pár pasival de egyik kb 1 volt olyan akit érdekelt az én kielégülésem illetve aki tudta is h ha ezt v azt igy csinalja kb a falat kaparom.
De tudom h annyira nem bántja ez mert én sem témázok v témáztam ezen eddig mert kellemetlennek tartottam és bűntudatom volt hogy biztos miattam van. :(
Elszomorit ez az egesz.
Nem fog változni semmi, tapasztalat.
Mi a megoldás? Senki sem tudja.
"Persze akinek volt rengeteg kapcsolata annak más. Ők gondolom tudják a szex csinjait de sztem a páromnál ez nincs meg. "
Páromnak én voltam az első kapcsolata és az első nő is, akivel lefeküdt (22 évesen!).
Ennek ellenére mégis fontos neki 8 év után is, hogy nekem is jó legyen. Pedig nekem ráadásul a ki-be huzigálástól nincs orgazmusom, vagy szex közben kell a csiklómat is izgatnia, vagy utána kézzel/szájjal...
Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a 8 év alatt hány olyan alkalom volt, mikor kielégületlen maradtam.
Ezt nem dicsekedésnek szántam, hanem arra akartam utalni, hogy nem igazán azon múlik a dolog, hogy ki hány nőt fektetett meg előtte meg hány kapcsolata volt.
Igazából nem is tudom min múlik az, hogy kinek milyen a szexuális kultúrája. De az tény, hogy a párodnak baromi alacsony.
Lehet megpróbálnám azt, hogy mielőtt belém dugná a farkát a hátára dönteném és rámásznék az arcára, hátha ért belőle. Vagy megmondanám neki kerek-perec, hogy ez így nekem nem jó, ha nem változtat, akkor kalap-kabát.
"Talán túl sokat akarok és nem érem be az átlagos dolgokkal"
Egyáltalán nem akarsz túl sokat. És ebből később még nagyobb problémák lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!