Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám a szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a szexuális életüket kicsit felrázni? Megértőbbnek kellene lennem, vagy mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal, komolyan tervezzük együtt és ezért keresnék erre a gondra egy megoldást. A problémám az, hogy szeretjük egymást de a szexuális életünk lehetne jobb is. Sajnos mostanság a párom minden nap fáradt és egy gyors menetre futja (5 perc) utána el is alszik. Így sokszor én nem megyek el. Hiába van hogy kimarad 1-2 szexmentes nap amikor pihenünk alszunk akkor se jobb. Beszéltünk erről meg hogy kezdem elhanyagolva érezni magam de megbántani sem akarom mert tényleg sokat dolgozik és szeretem őt, mert jó ember. Mi lenne a megoldás? Bűntudatom van mert úgy érzem ha azt mondom hogy számomra ez nem kielégítő rossz vagyok de néha hiányzik egy kiadós érzelmektől túlfűtött szex, mint ami régebben volt. Nem mindennap de legalább heti 2x. Fiatalok vagyunk és még korai hogy ellaposodjon a szex. Mit javasoltok, ezt hogyan lehetne megoldani? Más párok is vannak ilyen helyzetben? Köszönöm! 26 N

2016. nov. 4. 10:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
9-es tokeletesen leirta a szomoru igazsagot... az meg, hogy neha ketsegbeesve kerdezi, hogy "ugye ezert nem hagysz el?" kb. semmit nem jelent. Persze, hogy aggodna ha elhagynad, de annyira meg nem erdekli, hogy valtoztasson is, hiszen tisztaban van vele, hogy ugyse szolsz, ugyse hagyod el.
2016. nov. 4. 11:31
 12/29 anonim ***** válasza:
85%
komolyan tervezzük eggyütt.ez valami vicc? te sem vagy normális az biztos.max te tervezed ő meg sz.rik rád.szép jövö.sok boldogságot.
2016. nov. 4. 11:37
 13/29 A kérdező kommentje:

Őszintén férfiak! Ez nem tanulható? Persze akinek volt rengeteg kapcsolata annak más. Ők gondolom tudják a szex csinjait de sztem a páromnál ez nincs meg. Tényleg szeretném megoldani de nem szakitással mert ezenkívül nagyon harmónikus a kapcsolat. És én voltam egy pár pasival de egyik kb 1 volt olyan akit érdekelt az én kielégülésem illetve aki tudta is h ha ezt v azt igy csinalja kb a falat kaparom.

De tudom h annyira nem bántja ez mert én sem témázok v témáztam ezen eddig mert kellemetlennek tartottam és bűntudatom volt hogy biztos miattam van. :(

Elszomorit ez az egesz.

2016. nov. 4. 11:58
 14/29 anonim ***** válasza:
39%
Az, hogy 26 évesen "fiatalnak" mondod magatokat....aranyos :D.... Én mikor fiatal voltam 18 voltam a párom meg 27...az első 2 évben heti 3szor szeretkeztunk....10 év távlatábol hogy én is dolzom, ő meg 3szor annyit....havi 3 alkalomra jut idő....de egyik sem 5 perces....pár napja mondta életében először, hogy "nincs kedve".... És tudom is, hogy randit tervez egy cigány k***val :) Elgondolkodnék a helyedben. Én válni fogok! 10 évbol 9,5 éve egyutt élünk...
2016. nov. 4. 12:14
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog változni semmi, tapasztalat.

Mi a megoldás? Senki sem tudja.

2016. nov. 4. 12:45
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"Persze akinek volt rengeteg kapcsolata annak más. Ők gondolom tudják a szex csinjait de sztem a páromnál ez nincs meg. "

Páromnak én voltam az első kapcsolata és az első nő is, akivel lefeküdt (22 évesen!).

Ennek ellenére mégis fontos neki 8 év után is, hogy nekem is jó legyen. Pedig nekem ráadásul a ki-be huzigálástól nincs orgazmusom, vagy szex közben kell a csiklómat is izgatnia, vagy utána kézzel/szájjal...

Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a 8 év alatt hány olyan alkalom volt, mikor kielégületlen maradtam.

Ezt nem dicsekedésnek szántam, hanem arra akartam utalni, hogy nem igazán azon múlik a dolog, hogy ki hány nőt fektetett meg előtte meg hány kapcsolata volt.

Igazából nem is tudom min múlik az, hogy kinek milyen a szexuális kultúrája. De az tény, hogy a párodnak baromi alacsony.

Lehet megpróbálnám azt, hogy mielőtt belém dugná a farkát a hátára dönteném és rámásznék az arcára, hátha ért belőle. Vagy megmondanám neki kerek-perec, hogy ez így nekem nem jó, ha nem változtat, akkor kalap-kabát.

2016. nov. 4. 13:00
 17/29 A kérdező kommentje:
Jó Neked. :-) sajnos be kell látnom ez így fog maradni. Hiába mondok bármit jön a fáradsággal meg kifogásokkal. Talán túl sokat akarok és nem érem be az átlagos dolgokkal. Vele is szokott nagyon jó szex lenni havi 4x. Soha nem masztam ra igy vhogy ez nem en vagyok.jobb érzés lenne ha o kezdeményezne, mert mikor en csinálom neki o sosem kér meg rögtön tudom anélkül is.. :(
2016. nov. 4. 13:10
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"Talán túl sokat akarok és nem érem be az átlagos dolgokkal"

Egyáltalán nem akarsz túl sokat. És ebből később még nagyobb problémák lesznek.

2016. nov. 4. 13:31
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan nyeregben érzi magát, ezért nem tesz semmit, hogy neked is jó legyen. Ha nem vagy elég erőszakos, akkor szerintem így is marad. Mondjuk ettől függetlenül, ha egy pasit nógatni kell, hogy a párja is ott van, neki is szüksége van arra, hogy jó legyen az együttlét, az már régen rossz. 42/N.
2016. nov. 4. 14:17
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Te nem hogy tul sokat, te szinte semmit nem akarsz. Ne alacsonyitsd le a sajat szexualis kulturadat a parodenak a szintjere.
2016. nov. 4. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!