Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom a barátom, pedig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a barátom, pedig szeretem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve vagyunk együtt, mind a ketten 25 évesek vagyunk, kb. 8 hónapja feküdtünk le először egymással, nekem ő volt az első, de ő sem volt túl tapasztalt. Igazából sosem volt zökkenőmentes ez a téma kettőnk között, szinte minden más kérdésben egyetértünk, hasonló a gondolkodásunk, éppen ezért nem szeretném, ha szakítás lenne a vége. Nagyon szeretem és valamennyire kívánom is őt, de nem eléggé. Én heti 2-3 alakalommal beérném, de ő ezt napi szinten szeretné. Most már napi egy alkalommal is megelégedne, ami még így is sok nekem, de legalább már közelednek az álláspontok. Elmondtam neki és tényleg így is van, hogy nem vele van a probléma, semmilyen hibája nincs, nem taszít, egyszerűen nem kívánom a dolgot. Fogamzásgátlót nem szedek, óvszerrel védekezünk. Ő próbálja alább adni az igényeit, de mégis arra kér, hogy valahogy próbáljam meg jobban kívánni a dolgot. Nem tudom, mi legyen, nem szeretnénk elveszíteni egymást, de félek, hogy ha ezen a téren nem passzolunk össze, akkor mégis külön kell mennünk.

2016. nov. 3. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

szerintem első körben azt kéne megoldani,hogy jó legyen a szex. nem a mennyiségre törekedni,hanem a minőségre. ha sikerülne elérni,hogy mindketten élvezzétek,akkor utána már részletkérdés,hogy a mennyiségét hogy növelitek.

mindkettőtöknek tenni kéne ezért. próbáld rávezetni a barátod arra,hogy neked mi lenne jó szex terén.

és te is próbálj változtatni és nyitni felé többször.

ha nem sikerül változtatni,akkor szerintem is szakítás lesz a vége előbb utóbb. vagy ha gerinctelen,akkor meg is csal.

mindenképp próbáljátok megoldani és megbeszélni,hogy hogyan lehetne jobb a szex . mert nyilván azért nem kívánod annyira, mert nem olyan jó vele.

tapasztalatlanok vagytok,tuti ez is közre játszik. de itt az ideje javítani. ha minden klappol köztetek,akkor tényleg nagy kár lenne ilyen miatt szétmenni.próbáljátok megoldani

2016. nov. 3. 13:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Leülünk és komolyan átbeszéljük ezt a dolgot, mert tényleg kár lenne emiatt veszni hagyni
2016. nov. 3. 13:13
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
persze,persze,beszélhetsz te bármennyit aki alapból ilyen nem változik.kutyából nem lessz szalonna.ez bukó már.
2016. nov. 3. 13:23
 14/18 Estienne ***** válasza:
100%

Kb mi is hasonló cipőben járunk. Elég sz*r dolog de mindenki azt mondja, ha a szexuális igények nem passzolnak, akkor kár erőltetni. Mi ennek ellenére tudunk róla beszélni, meg tudunk mindent beszélni és tényleg szeretjük annyira egymást, hogy még próbálkozunk, hátha megtaláljuk a közös nevezőt.

De tény, valaki ilyen esettben rendszerint sérülni fog. Vagy a párod, aki ha kíván és felizgul, sértődött lesz ha nemet mondasz. Vagy te, aki akkor is szétteszi a lábát amikor nagyon nincs kedve hozzá. Egyszer kétszer működhet az ilyen, hosszú távon semmiféleképp.

Ennek ellenére én se rúgok fel egy amúgy jó kapcsolatot rögtön. Hátha sikerül. Mondani mindig könnyebb, mint tenni ellene. De hátha. Aztán majd az idő eldönti de az esélyt megadom rá, hogy működjön.

2016. nov. 3. 13:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom!
2016. nov. 3. 13:51
 16/18 anonim ***** válasza:
15%
sok neked? akkor keress más vérmérsékletű pasit.épp elég büntetés az neki hogy még gumiba is kell csinálnia amit minden pasi utál.
2016. nov. 3. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem kompromisszum, ha csak te változtatsz, hanem megalkuvás a részedről. A kényszer aztán tuti nem tüzeli fel a vágyakat.
2016. nov. 3. 15:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Te nem kompromisszumot kötöttél csal megalkuvást, nem mindegy!

A barátodnak is változtatnia kellene.

Több előjáték kellene, hogy legyen.

Én se vagyok egy sex őrült, de sok függ milyen a párom.

Egyik exem pocsék volt az ágyban, szinte előjáték se volt, egyszerűen nem kívántam, teher volt számomra vele az együttlét.

Volt amikor heti 1-2 szex volt.

De egy másik exem valami eszméletlen jó volt. Előtte elég volt a heti 3-4 alkalom,vele meg mindennap volt.

Szóval sok függ a partnertől is.

Hiába jól megvagytok ha nem passzoltok az ágyban. Elhiheted ez előbb utóbb kifog bukni és nem pozitív irányba.

2016. nov. 4. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!