Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli vagyok, és az is akarok maradni - miért nem lehet ezt elfogadni? Folyton leszólnak, meg akarnak "téríteni"!
OKT= Országos Kék Túra
Túrázni hívott a 9-es válaszoló;)
Nem én vagyok a 9-es.
Üdv a klubban ugyanez csak 27 F-ként.
Am azért mert nagyon sok az olyan aki nem az én nézetemet vallja az hülye és dögöljön meg c ember.
Egyszerűen irritáló számukra a másság és mivel agyilag képtelen megérteni h nem mindenki olyan mint ők ezért nyomják a rizsát.
Tudod mi a különbség a heterok és a bik melegek, aszexek.... között ?
Utobbi teljesen leszarja h te heteró vagy.
Gyermektelen is leszarja h neked van gyereked....stb
Sajna a magyar társadalom valahol nagyon lent van a másság elfogadása terén és a náci jobberek erre még rá is dobnának 100 lapáttal.
A legegyszerűbb védekezés az ha vállat vonsz, ha akármit mondasz már neked esnek a rinyával.
Úr isten te meleg vagy ?
Nem csak nem olyan mit te. Az SKH meg a magányügy itt valahogy egy nem létező kategória. A pofátlanság fogalma meg ismeretlen. Épp még csak a bankszámla adataimat nem kérték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!