Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom már elviselni a párom, idegesít a jelenléte is. Hogy szabaduljak meg tőle?
Néha már azon gondolkozom,hogy biztos szellemi fogyatékos.
Most azért nem akar elköltözni,mert az szülői házból nem tudna bejárni dolgozni.
zárcsere és kiteszed a cuccait
ha őrjöng rendőrt hívsz ...
előtte közöld vele h a hétvégéig (vagy mit tudom én meddig) van ideje önszántából elköltöznie utána te teszed ki
ha ennyire "férfi" akkor oldja meg ...
En nem jelentenem be, h x idod van elcuccolni, mert az uriember nem tunik beszamithatonak, hanem menj haza ket nagydarab baratoddal es kezdejetek el osszecsomagolni a cuccait, es amikor hazajon mar mehet is. Aznap a ket barat ott marad nalad leven nem volt zarcsare, masnap ne menj dolgozni hanem vard meg a zaras embert.
Ha hiv kozold vele, h egy huzasa van es rahivod a rendorseget, es siman tiltsd le a hivasait:-)))Ha van olyan ismerosod aki nalad aludna egy hetig h ne legyek egyedul az mondjuk jo otlet lenne:-))
Ne haragudj, de ennek az égvilágon semmi köze a korkülönbséghez. Az én párom is 8 évvel fiatalabb nálam, szintén kora harmincas, de semmi ilyesmit nem tesz, mint a leírtak. Ez inkább egyénfüggő.
Nem tudom, mennyire ismerted meg, mielőtt összeköltöztetek, de eléggé elhamarkodott lépésnek tűnik, mert az indulatkezelési nehézségek ki szoktak bukni már a randizós időszakban is.
Amúgy egyszerűen közöld határozottan, hogy végeztél vele, és tartsd magad ehhez. Ha nem vagy elég határozott és következetes, akkor ne csodálkozz, ha hatástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!