Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom már elviselni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom már elviselni a párom, idegesít a jelenléte is. Hogy szabaduljak meg tőle?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 16:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a privátot,de nem akarok balhét.
2016. nov. 1. 16:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem,ő 31 éves.
2016. nov. 1. 16:57
 13/20 A kérdező kommentje:

Néha már azon gondolkozom,hogy biztos szellemi fogyatékos.

Most azért nem akar elköltözni,mert az szülői házból nem tudna bejárni dolgozni.

2016. nov. 1. 16:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Tiszta pszicho!
2016. nov. 1. 17:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

zárcsere és kiteszed a cuccait

ha őrjöng rendőrt hívsz ...

előtte közöld vele h a hétvégéig (vagy mit tudom én meddig) van ideje önszántából elköltöznie utána te teszed ki

ha ennyire "férfi" akkor oldja meg ...

2016. nov. 1. 17:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Kozold vele, hogy eddig es eddig van ideje kikoltozni. Aztan ahogy mar elottem is mondtak zarcsere. Egy kicsit durva, de ha egy ilyen eroszakos ferfirol van szo es nem ert a szep szobol akkor muszaj valami radikalisat lepned.
2016. nov. 1. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Keress egy háromajtos szekrényt aki segit megértetni vele a szitut.
2016. nov. 1. 18:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy szerintem a kérdező szakítani nem akar vele, mert az még is csak milyen, hogy egyedül maradjon, csak azt akarja, hogy ne lakjon ott.
2016. nov. 1. 19:01
 19/20 anonim ***** válasza:

En nem jelentenem be, h x idod van elcuccolni, mert az uriember nem tunik beszamithatonak, hanem menj haza ket nagydarab baratoddal es kezdejetek el osszecsomagolni a cuccait, es amikor hazajon mar mehet is. Aznap a ket barat ott marad nalad leven nem volt zarcsare, masnap ne menj dolgozni hanem vard meg a zaras embert.

Ha hiv kozold vele, h egy huzasa van es rahivod a rendorseget, es siman tiltsd le a hivasait:-)))Ha van olyan ismerosod aki nalad aludna egy hetig h ne legyek egyedul az mondjuk jo otlet lenne:-))

2016. nov. 1. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ennek az égvilágon semmi köze a korkülönbséghez. Az én párom is 8 évvel fiatalabb nálam, szintén kora harmincas, de semmi ilyesmit nem tesz, mint a leírtak. Ez inkább egyénfüggő.

Nem tudom, mennyire ismerted meg, mielőtt összeköltöztetek, de eléggé elhamarkodott lépésnek tűnik, mert az indulatkezelési nehézségek ki szoktak bukni már a randizós időszakban is.

Amúgy egyszerűen közöld határozottan, hogy végeztél vele, és tartsd magad ehhez. Ha nem vagy elég határozott és következetes, akkor ne csodálkozz, ha hatástalan.

2016. nov. 2. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!