Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halottak napjakor együtt mentek a párotokkal ki a temetőbe vagy inkább a családotokkal?
Mi 5 éve vagyunk együtt, de ő a családjával megy, engem nem is hív. Persze így én is a családommal megyek.
Jeleztem,hogy zavar,erre szerinte ezt a családdal kell megélni.
Ezen teljesen kiakadtam. Te is úgy értelmeznéd, hogy én nem is vagyok a családja?
Persze a családjába az unokatesó barátnője is biztos beletartozik....mert az ott van! Sőt, rajtam kívül mindenki.
amúgy szoktál együtt menni vele a családjához?
amúgy én legszívesebben egyedül megyek ki a temetőben. szerintem úgy a legerősebb.
Nem tudok beleszólni, mert mi nem járunk ki a temetőbe, okokat nem írom, nem ide tartozik.
De az én unokatesóm barátnője pl múltkor kihisztizte, hogy ott legyen olyan családi eseményen, ahova nagyon nem volt való, főleg hogy csak pár hónapja voltak együtt. Barátom meg nem volt ott, mert nem vagyok retardált és ő sem az. De az, hogy ő ott van, nem jelenti azt, hogy ő jobban családtag, jelentheti azt is, hogy ő jobban hisztizett. A te barátod meg úgy gondolta, hogy te vagy annyira felnőtt ember, hogyha azt mondja, hogy ide a családdal akar menni, akkor nem fogsz bedurcizni hanem elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!