Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megromlott házasságunkban feleségem vagyonával próbál megtartani, de kapcsolati problémáinkon nem változtat, akkor ti mitévők lennétek?
Évek óta próbáljuk (főként én) rendbe hozni kettőnk viszonyát, de hasztalan. Testi kapcsolatunk régóta szinte egyenlő a nullával. Feleségem elhanyagolja magát, meg sem próbálja régi megjelenését visszaállítani.
Természetesen, bonyolult lenne mindent leírni, de a lényeg, sok a problémánk. Két kisiskolás gyerekünk van.
Komoly mértékű örökölt családi ingatlan vagyonát szeretné most pénzé tenni (testvérével elosztani) és abból, úgymond új életet kezdeni. Ház és autó vásárlás, a ház berendezése, stb.
Fel van lelkesedve, de kettőnk problémáiról továbbra is mélyen hallgat, és persze semmi változást nem érzek részéről.
Kissé úgy érzem, eladom a lelkem, ha belemegyek ebbe az egész "jó életbe". Mintha megvásárolna, magához kötve avval, hogy sokkal jobb módú életet élhetünk ezután.
Egyszerű életet éltünk eddig, családja nem igazán támogatott minket, engem kifejezetten nem kedveltek, mert nem vagyok gazdag.
Kecsegtető a jobb élet, de ez a nő már rég nem az, akibe szerelmes lettem. Lényegében, régóta csak a gyerekek miatt vagyunk együtt.
Minden házasságban eljön amikor a szex háttérbe kerül. Kinél kisebb mértékben kinél nagyon.
Nem tudom a kérdező korát, de fel kell készülni, hogy jönnek a betegségek, a nyavalyák, külsőre is megszűnik a vonzó megjelenés, belsőre pedig kialszik a tűz. Ez már csak így van, mindig is így volt. A mai emberek, a mai világ túl nagy fontosságot kerít a testiségnek. Az a fiatalok sportja! A szerelem idővel átalakul egy nagyon szoros barátsággá, se vele, se nélküle kapcsolattá.
Elválnak? És attól, mi lesz jobb? Pár hónapig jobb lesz a szex annak, aki talál új partnert? Újra kezdődik minden elölről. Idővel az új kapcsolat is elhidegül, unalmassá válik. Attól is elválik? Majd ismét keres valakit? 60-70 évesen is partnert keres majd, akivel jó a szex? Csak akkor már neki nem fog menni, így őt hagyják majd el.
Az a gond, hogy nem megy a szex, nem eléggé dögös már a feleséged? Akkor te nem tudod még, mik az igazi problémák az életben!
Feleséged eddig is téged akart, családjával szemben is. Veled élt szegénységben, a szülei gazdagsága helyett. Akkor mit sápítozol itt? Élvezzétek az életet, és ha jobb lesz nektek, akkor talán az intimitás is javulni fog!
#12, hát nagyon nem irigylem a párodat - sivár, és még meg is ideologizálod.
Nem, az öregedés nem feltétlenül jár az érzelmi elsivárosodással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!