Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit lépnétek, ha a barátnőtök azt mondaná egy hónap járás után, hogy "Konzervatív női egyed vagyok! Csak akkor fekszem le veled, ha már összeházasodtunk! "?
Figyelt kérdés
Miközben próbálnátok rávezetni, hogy szeretnétek lefeküdni vele.2016. okt. 27. 18:23
11/14 anonim válasza:
Ferjem 4 evet vart
Szex teljesen osszeszoktunk nem egyetemi kepzes kell hozza meg lehet tanulni egy egyszeru allati oszton.
Mi van ha nem passzolunk ? Belejovunk idonk vegtelen.
Ki hanyszor szeret es hogyan nem tema hiszen mas ferfit nem ismertem elotte
Valamirol lemaradtam ? Kotve hiszem minden toli egyforma.
12/14 anonim válasza:
Nekem nem lenne ilyen barátnőm.
Nem megfelelő egy emberi kapcsolatra.
13/14 anonim válasza:
Egyed az állatoknál van, az ember az egyén. Kivágnám már csak ezért a tévedéséért is! :D
14/14 anonim válasza:
Hulyeseg.. Marmint a hazassag. Az evekig szex nelkul az lenne jo.
Ha peldaul nem az lenne h megismerek egy kedves fiut es hopp egy kis ido es mar le akar fekudni.. Uh..inkabb a halal..
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!