Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek olyan parja akinel elso par honap vagy evben mas arcat mutatta es csak kesobb jott elo a valodi enje, ami viszont elviselhetetlen vagy mar pszichologiai eset?
volt, kb 2 év után változott.
Voltak korábbi jelei, pl mikor ismerkedéskor elmondta, hogy neki valami ideggyulladása volt. Akkor kellett volna bunkónak lenni és elköszönni. Megspóroltam volna magamnak 2 évet és rengeteg energiát.
Volt egy bipolaris/ border,passz hogy melyik,mindkettot mondta.Feltunt,a hangulat ingadozas miatt. Egy nagy kaosz volt,neha imadott neha belomkotott,neha akart,neha nem akart elkotelezodni.
termeszetesen vege lett,jo sok huzavona utan.
Igen.
Én nem kapcsoltam azoknál az egyértelmű jeleknél, amiknél egy kevésbé naív nő már elmenekült volna.:)Azt gondoltam, hogy csak félt, vigyázni akar rám, jót akar nekem stb.
Egy év után már eléggé éreztem, hogy nem oké a srác, valószínűleg komoly pszichés problémái vannak. Lelki terror, amiben birtoklási vágy, féltékenykedés, manipuláció, érzelmi zsarolás szerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!