Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha az idősebbek érdekelnek?
De édes vagy... Csak sajnos az idősebbeket is főleg a szex érdekli... Minden férfit (és nőt) leginkább a szex érdekli ;)
30/N
A kérdező a huszas évei elején járó lány lesz, és ki kell ábrándítsam: az idősebbek még inkább szexre fognak használni, sőt, kihasználni. Mégis, mit gondolsz, egy idősebb fószer mi másért szeretne egy fiatal pipit maga mellé, mint villogni vele, hogy ő még mindig fel tud ilyeneket szedni?
Amúgy minden korosztályban vannak komoly kapcsolatot keresők, és komolytalanok is, de alapvetően tényleg mindenkit a szex érdekel. Ez van, cruel world :(
És az miért rossz, ha a szex (is) érdekel valakit? Szex nélkül üres lenne az életünk, nyilván az az elsődleges, de amellett attól még sok más is fontos az embereknek.
Eleve úgy fogalmazol, hogy ellentétbe állítod a szexet és a komoly kapcsolatot, azt sugallod, hogy a komoly kapcsolatnak, amit te gondolsz, nem ugyanúgy része a szex... Nem értelek. Mondjuk én nem tudom átélni a problémát, mert számomra nem létezik 'csak szex', minden kapcsolat a maga teljességében létezik, ha valakivel tényleg úgy vagyunk, hogy 'csak szex' lehet, az azt jelenti, hogy amellett teljesen hidegen hagy a nő, hát akkor én nem foglalkoznék vele, idiótákkal még szex szinten se kezdenék. Bár én kakukkfióka vagyok, tudom:)
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!