Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők/lányok, hogy viselitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok, hogy viselitek, mikor az új pasitok egyszer csak előáll azzal, hogy ő szexelni akar veletek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez micsoda baromság! Basszus, hát gondoltam, hogy nem azért ismerkedik velem, mert teniszpartnert keres...

Természetes, hogy a párommal szexelek. Ha még nem az, csak ismerkedünk, és az első randik egyikén ezt minden előzmény nélkül benyögi, akkor sanszos, hogy kivágom.

Egy felnőtt férfi tudjon már "udvarolni"!

2016. okt. 23. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

7-es

"Ha viszont nem vagyok egészséges nő, küzdök az asszexualitással..."

az aszexualitás NEM betegség, hanem szexuális orientáció, akárcsak a hetero vagy melegek esetében.

az aszexuális speciel senkivel nem akarja, de ezt nem kell medikalizálni.

csak ebben a hiperszexualizált társadalomban gondoljátok azt, h. beteges, ha vki. nem akarja.

2016. okt. 23. 17:44
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagyok, nyilván természetes, ha a párom egy idő után szexelni akar (nyilván én is), de ezt így bejelenteni elég ultragáz.
2016. okt. 23. 17:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
csak akkor szexelek vele, ha jogi úton, az ügyvédjén keresztül, írásban, az aktus előtt minimum 14 nappal előre felszólít erre. És megegyezünk annak az idejében, menetében, helyében, pózaiban.
2016. okt. 23. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem vágom a kérdést bocsi. Az a baj, hogy eléd állt és közölte hogy dugni akar, ahelyett hogy "tette volna a dolgát" vagy az, hogy egyszercsak eljön az a pillanat egy kapcsolatban hogy lefekszetek egymással te meg még sosem dugtál v aszexuális vagy vagy házasság után akarsz csak dugni vagy mi van?
2016. okt. 23. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés.

És nem vetted észre a jeleket amiket előtte adott, vagy csak egyszerűen figyelmen kívül hagytad őket?

Mert hát ránk, férfiakra szokják mondani, hogy csak az egyenes beszédből értünk.

2016. okt. 23. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!