Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vedett meg, mit tegyek? Plusz meg egy kerdes a leirasban.
Az egyik kozos baratunk azt mondta a paromnak, hogy neha idegesito vagyok.
Erre az ember azt varna, hogy helyre tegye a szerelme a fiut, de az enyem vele ertett egyet es nem mondja meg, hogy ki beszelt ki a hatam mogott.
Egyreszt ezt nem tartom logikusnak es normalisnak, masreszt nem vagyok idegesito.
Maximum amikor megjott, vagy ehes vagyok, nyugos leszek es hajlamos vagyok szenvedni, de nem vagyok sertodekeny es hisztis sem annyira.
Ertelmesnek tartom magam (orvosin tanulok) es egesz jo a humorom is, a kulsomre is figyelek, ezert vegkepp nem ertem miert vagyok szegyelni valo.
A masik kerdesem az lenne, hogy az en sajat lakasomban elunk es csak a rezsi felet hajlando figyelni.
Ez igy rendben van? :D
Ugy erzem ennyi bele ferne, foleg, hogy o ket-hatomszor tobbet keres, mint en.
Felreertes ne essek, nagyon figyelmes es bujos, es sokszor meglep es fizet sok mindent, de akkor is ugy erzem, hogy ha en vettem egy lakast, es benne el velem valaki, akkor neki kell a rezsit fizetni.
Egyebkent megbizom benne teljesen, egyaltalan nem "csajozos" tipus, ezt a ket dolgoz nem ertem benne egyedul.
Mit tanacsoltok, hogy tudom megoldani a problemakat?
(Probaltam beszelni vele termeszetesen, de vagy magaba fordul es nem szolal meg, vagy duhos lesz es felemeli a hangsulyat es egy ido utan ott hagy.)
(Nem vagyok egy szerencsetlen, hatarozatlan tipus egyebkent.)
Koszonom!
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!