Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vedett meg, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vedett meg, mit tegyek? Plusz meg egy kerdes a leirasban.

Figyelt kérdés

Az egyik kozos baratunk azt mondta a paromnak, hogy neha idegesito vagyok.

Erre az ember azt varna, hogy helyre tegye a szerelme a fiut, de az enyem vele ertett egyet es nem mondja meg, hogy ki beszelt ki a hatam mogott.

Egyreszt ezt nem tartom logikusnak es normalisnak, masreszt nem vagyok idegesito.

Maximum amikor megjott, vagy ehes vagyok, nyugos leszek es hajlamos vagyok szenvedni, de nem vagyok sertodekeny es hisztis sem annyira.

Ertelmesnek tartom magam (orvosin tanulok) es egesz jo a humorom is, a kulsomre is figyelek, ezert vegkepp nem ertem miert vagyok szegyelni valo.

A masik kerdesem az lenne, hogy az en sajat lakasomban elunk es csak a rezsi felet hajlando figyelni.

Ez igy rendben van? :D

Ugy erzem ennyi bele ferne, foleg, hogy o ket-hatomszor tobbet keres, mint en.

Felreertes ne essek, nagyon figyelmes es bujos, es sokszor meglep es fizet sok mindent, de akkor is ugy erzem, hogy ha en vettem egy lakast, es benne el velem valaki, akkor neki kell a rezsit fizetni.

Egyebkent megbizom benne teljesen, egyaltalan nem "csajozos" tipus, ezt a ket dolgoz nem ertem benne egyedul.

Mit tanacsoltok, hogy tudom megoldani a problemakat?

(Probaltam beszelni vele termeszetesen, de vagy magaba fordul es nem szolal meg, vagy duhos lesz es felemeli a hangsulyat es egy ido utan ott hagy.)

(Nem vagyok egy szerencsetlen, hatarozatlan tipus egyebkent.)

Koszonom!

L/22

2016. okt. 22. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem értelek,a fele rezsit te használod,miért ő fizesse az egészet?
2016. okt. 23. 06:13
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

En sem ertem nokent.

Ha az enyem lenne a lakas amiben elunk, akkor sem varnam el, hogy az egesz rezsit o fizesse.

Ha hitelt fizetnel ra, az mas. De igy...

Pont a rezsi az aminek szvsz fele-fele aranyban kell mennie, a tobbivel mar lehet varialni.

Igy tenyleg eleg idegesitonek tunsz mar bocs...

2016. okt. 23. 07:09
 13/21 anonim ***** válasza:
37%

Ez a lakás az öledbe hullott. Nem a négy helyen való dolgozással szerezted meg.

Ami nyilván nem 4 teljes állás, így nem igazán értem, mitől ájuljunk be. 4 helyen besegítesz heti egy-egy napon max.

Amúgy nem, nem csinálok ilyet, de pl ha azt veszem vidéken meg örül az ember, ha van egy! munkája, teljes állásban, minimálbérért...

jah, persze, mindenki utál, meg féltékeny rád, mert egy saját lakástól lesz teljes az élet, meg 4 munkától, és az orvositól.

2016. okt. 23. 09:48
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

Amiket kérdeztél megválaszolták.

A fele fele rezsi a normális és örülj neki, hogy van pasid, mert idegesítőnek tartanak.

Ha meg örökölted, akkor is ugyanúgy NEM TE DOLGOZTÁL MEG ÉRTE.

Ez olyan, mint anyám undorító vagyonszerzései...házasodás/válás 2X + hozzátartozók halála.

Nem változtat a tényen, hogy NEM ő teremtette meg azt amije van.

S még mindig kérj bocsánatot pasidtól, hogy le akartad járatni, de visszanyalt a fagyi.

Az ilyen kapcsolatokban ahol pl neked, mint egyik félnek van lakása megteheti azt ha netán szétmentek nem kell elhagyni a lakást s van fedél a fejed felett, semmi más.

2016. okt. 23. 09:59
 15/21 omba ***** válasza:
100%

Elég gáz egy ilyen érzelmi analfabéta, avagy sültparaszt.

Tök mindegy, hogy mi a kérdés, de ha ennyire telik tőle, hogy magába fordul, eltűnik, meg felemeli a hangját - az nagyon gyerekes dolog.

Az anyagi dolgok nem lehetnék ennyire fontosak egy párkapcsolatban, de, hogy megbeszélhetetlenek is, az azért nem mutat hosszú, boldog közös jövőt.

Én nem gondolnám, hogy reagálnoim kellene arra, ha valaki idegesítőnek nevezné a kedvesemet, hát akkor kerülje, vagy idegeskedjen.

De a te pasid más eset,

"Erre az ember azt varna, hogy helyre tegye a szerelme a fiut, de az enyem vele ertett egyet"

- ha ő tart idegesítőnek, akkor miért van veled? Az ingyen lakásért, meg mert "bújhat" ?

2016. okt. 23. 10:32
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Mennyien kiállnak azért, hogy a csaj csak a rezsi felét kérje el. Bezzeg, ha fordított helyzet lenne és ő fizetné csak a rezsi felét, akkor mindenki fröcsögne, hogy a segge alá van téve, meg beleült a jóba.

Szerintem jogos lenne az elvárás, hogy ha már nem kell bérleti díjat fizetnie a pasinak, legalább szépítgesse a lakást amiben élnek.

Úgy is meg lehetne ám csinálni, hogy albérletet fizetnek ketten, minden feleznek korrekten, a csaj meg kiadja az örökölt lakását, és lesz egy csomó pénze belőle.

Persze így a pasi rosszabbul járna, és pont ezt kellene kompenzálnia természetben a lakás javítgatásával.

Amúgy stabil kapcsolatban, mikor a felek élethosszra terveznek, mindent megosztanak egymással és nem várnak cserébe semmit.

Nem tudjuk ez milyen kapcsolat.

Fél év együttélés után huszonévesen én felvetném a közös kasszát, közös megtakarítással, és várnám az eljegyzést, hogy gyűjthessünk az esküvőre, háziállatra, gyerekre.

2016. okt. 23. 10:50
 17/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Ezt csinaljuk, es nagyon izgalmas is! :)

Beszeltem vele es abban allapodtunk meg, hogy 7000Ft-ot teszek bele, es igy rendben leszunk mostmar remelem. Mert nekem sem az anyagiak fontosak, hanem a felhaborodasa volt furcsa.

Koszonom azt a valaszt is kulon, hogy kiadhatnam a lakast, mert valoban kiadhatnam, gondolkoztam is rajta, de megbizom benne, es inkabb igy eri meg jobban.

Azert az nagyon nagy tulzas, hogy az olembe hullott, szivesen laktam volna meg az apukammal par evig. De ezt biztos bem eltetek meg at, igy nem bosszant fel.

Egyebkent rengeteget dolgozunk, hetvegenk is alig van, volt olyan, hogy ejszakaztam a klinikakon es masnap reggel mentem irodaba dolgozni egybol a korhazbol. Szoval nyilvan nem teljes allas, de ezt nem is ertem hogy kepzeltek a tobbiek. :D

Ha ugyesen helyezkedik az ember es bevallalja, hogy ne legyen szabadideje egy darabig, akkor bizony nem minimalbere lesz, meg ha hulla faradt is. De mi inkabb ezt valasztottuk, hogy tudjunk majd nagyobb hazba koltozni, vegyunk majd lassan egy autot kozosen, ilyenek.

Vegre egyebkent azt hiszem sikerult megbeszelni, csak annyira nehezen nyilik meg ilyen temakban... De legalabb valamennyire megnyilik, es csak nekem beszel. :)

Koszonom a valaszokat, meg az egyszerubbeket is.

2016. okt. 23. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem a fele-fele korrekt, főleg hogy el is visz ide-oda és ő fizet.

Talán azért nem állt ki érted, mert nem akart papucsnak tűnni. Meg nem azt mondta, hogy pl. ku...a vagy, csak annyit, hogy néha idegesítő. Most ezen mit tegyen helyre a pasid, ha egyszer ez az illető, úgy érzi, néha idegesítő vagy...nem a világ vége.

2016. okt. 23. 13:05
 19/21 anonim ***** válasza:
21%

egy dolog biztos: idegesítő vagy.

Amúgy meg ha zavar, ha csak a felét fizeti miért nem érsz többet? Nem mersz? Azt hiszed elítélnének érte? Szerintem sokkal egyszerűbb akciózni mint itt kérdezősködni. Menj és beszélj vele. Mondd meg neki ha nem fizet többet nem lakhat ott...

2016. okt. 23. 14:24
 20/21 omba ***** válasza:
100%
#8, te aztán nagyon súlyos vagy. De sebaj, a te szüleid is meghalnak egyszer, és akkor örökölsz majd az anyád undorító módon szerzett vagyonából... aztán majd rádírok, hogy na, neked is a segged alá b_szták.... ilyesmikért minek hozzászólni?
2016. okt. 23. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!