Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet nála esélyem vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem vagy már elrontottam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy bejön a suliból egy csaj.Bejelöltem egy közösségi oldalon és vissza is igazolt.De aztán felvettem msnre és kb egy pillanatig fent volt aztán lelépett.Szerintem ez tiltás:(

Amúgy a csaj még nem ismer.Megbeszéltem egyik ismerősömmel hogy majd kérdezzen rá nála hogy mit gondol rólam.De szerintetek van még esélyem?Mert hát a csajnak még csak nem is említettem h bejön, sőt még nem is dumáltunk.Elijesztettem azzal hogy felvettem msnre?

2010. ápr. 26. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Halgass meg egy tanácsot amíg nem késő:Hagyd az msn-t ezt már sokadjára írom le itt.Sokmindent el tud rontani.Van aki egész már milyen msn-en mint élőben de az is lehet hogy nem is foglalkozik sokat vele te pedig félreérted a dolgot.Inkább élőben próbáld megközelíteni ne az interneten nyomulj..Szerintem neki is szimpatikusabb lenne.
2010. ápr. 26. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
nem. de igy nem fog belédszeretni ha ilyen gyáva vagy. Menj oda hozzá. Ne az legyen a nagy flört hogy bejelölöd myvipen meg felveszed msn-re
2010. ápr. 26. 15:58
 3/9 A kérdező kommentje:
jó ezt én is értem csak az a helyzet hogy nem akartam csak úgy lerohanni hogy szia nagyon tetszel.Hanem msnen akartam volna neki mondani hogy nem-e lenne kedve élőben megismerkedni velem.Mert így azér nem lett volna olyan ciki ha azt mondja hogy nem.
2010. ápr. 26. 16:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyébként vmi jó ötlet hogy hogyan menjek oda?Mert ez elég sz.r duma hogy tetszel dumáljunk....
2010. ápr. 26. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetérek veled.Semmiképp se így kezd el.Az msn valóban túlzás volt.De ezt most haggyuk.Egyszerűen próbálj vele beszélgetni valamiről vagy keltsd fel az érdeklődését.Nem kell rögtön lerohanni azzal hogy "bejössz" vagy hogy "tetszel nekem" ha ügyes vagy úgyis érezni fogja.Vagy hívd el őt vhova aztán már tudni is fogod hogy reagál.Érdekli e őt a személyed.
2010. ápr. 26. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Élőben próbálj meg vele ismerkedni.
2010. ápr. 26. 16:08
 7/9 A kérdező kommentje:

Jaj hát ezt én is tudom hogy dumálni kéne vele vmiről, de mégis milyen oknál fogva menjek oda hozzá?

Egyébként jó ötlet ha odaküldöm ismerősömet(lányt) aki ismeri és mondjuk azt mondaná neki hogy bejön nekem, de ezzel az msnes hülyeséggel kicsit elrontottam és amúgy bíztatná hogy dumáljon velem?

2010. ápr. 26. 16:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem jó ha más beszél helyetted..neked kellene közelíteni.Azt hogy miről beszélgessetek..természetesen az is kialakul nem kötelező csak bambán állni.És nem is kell világbékéről vagy az aznapi fizikaleckéről beszélni.Ráköszönsz aztán megkérdezed hogy nem e lenne kedve vmi közös programhoz.Mondjuk...Neked kell tudni.
2010. ápr. 26. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó mondjuk nem nagy baj ha megemlítik neki hogy van egy srác akinek tetszik.Valaki közös ismerős.De annyira nem jó ha más belefolyik ...
2010. ápr. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!