Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem hogy szó nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy szó nélkül felálltam és eljöttem, vagy hallgattam volna tovább hogy kötekszenek?

Figyelt kérdés
Ma a suliban ültem az udvaron egyedül, vártam a buszt.Erre jött az a srác akibe régóta szerelmes vagyok, és ezt ő is tudja és a haverja is.Aztán kis idő múlva a haverja leült tőlem nem messze egy padra.És volt ott még 1 harmadik fiú is velük, és a srác aki a padon ült odakiabált annak a harmadik fiúnak h "te is voltál már szerelmes"...én ezt tudtam h nekem szól, ezért felálltam, és otthagytam őket.
2010. ápr. 26. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha csak kerülgeted a kását ne csodálkozz ha folyton effélék történnek.És ha folyton elmenekülsz csak azt éred el,hogy elfáradsz.
2010. ápr. 26. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld meg a sráccal, hogy téged ez bánt. Ha normális, akkor megérti, ha nem, akkor meg érthetetlenné válik számomra, hogy mi tetszik benne.

Amúgy hány éves srác tetszik neked, hogy ilyen f@szságokra képes? Gyökér dolog ilyet művelni 20 évesen, vagy afölött.

20F

2010. ápr. 26. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Hallod,te tényleg 21 vagy,mert az,hogy eljöttél nem ezt mutatja. Meg,hogy azt kérdezték h voltál-e már szerelmes meg ez az egész csúfolósdi az általános sulikba megy,már bocsi! 25/L
2010. ápr. 26. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
b.sszus mennyi rosszindulatú ember... amugy szerintem én is eljöttem volna tök egyértelmű h neki szolt pláne ha huhogtak is... amugy ők voltak a gyerekesek és nem a csaj h eljött...
2010. ápr. 26. 15:44
 15/18 A kérdező kommentje:
a fiú 19 éves.és igazi casanova, nem tud megmaradni 1 lány mellett sokáig. Régen jártam vele, 4hónapot.
2010. ápr. 26. 15:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm,h megért valaki
2010. ápr. 26. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én sem értem,de tuti nem neked szóltak.
2010. ápr. 26. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező 15:46:

Nem az a Casanova, aki váltogatja a csajait, hanem az, aki egyszerre többet is meg tud tartani hosszú távon, úgy hogy a lányok nem is érzékelik, hogy a fiú szívének csak egy részét kapták meg. ;) Na mind1, nem ez a téma.

A srác egy gyerekes idióta és örülj neki, hogy 4 hónapnál többen nem vett el az életedből.

20F

2010. ápr. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!