Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet az,hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet az,hogy ha a barátommal két éve szakítottunk és van egy másik(2 éve). Épp egy régi számot hallgattam(amit az exemmel hallgattunk még)és teljesen kirázott a hideg meg egész idő alatt futkosott a hátamon a hideg?

Figyelt kérdés
Ez szerintetek mit jelenthet?Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. dec. 8. 20:10
 1/7 anonim válasza:
100%
Valoszinüleg azt jelenti h hideg van a szobádba . Csukd be az ablakot, ajtot és füccs be és nemfog a hideg futkosni a hátadon .
2008. dec. 8. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
emlékek... nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani
2008. dec. 8. 20:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek:

Hahaha,nagyon vicces,csak ez egy komoly kérdés volt és nem poénból kérdeztem.

Amúgy meg meleg van a szobámban és szánalmas vagy,ha ilyen hülye vagy!

Köszönöm a rendes választ!

2008. dec. 8. 20:23
 4/7 anonim válasza:
76%

SZERINTEM IDE AZT KÉNE IRNOM AMIT HALANI SZERETNÉL!(vagyis még mindig érzel iránta és lehet hogy ő volt az igazi)

De szeerintem ezek csupán régi közös emlékek hatása

és ugy tünik hogy ehez a dalhoz kedves emlékek füződnek :)

2008. dec. 8. 21:35
 5/7 Srapnel ***** válasza:

A konkrét kérdésre válaszolva: kapcsolt emlékek feltódulása, agyi asszociáció. Szagokkal gyakoribb.

Nekem pl. olyan is van, hogy a gimnazista korom egy fél évének akkori énérzése jön elő egy-két akkori slágerre, pedig semmi köze nőhöz és szerelemhez.

2008. dec. 9. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan kérdés amit nem tehetsz fel egy fórumra...mert közel sem objektív! Te tudod mit éreztél, neked kell tudnod, hogy szereted-e még a te szubjektív véleményed fogja meghatározni azt, hogy mit is jelent az az érzés.
2008. dec. 14. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem te vagy a buta hogy figyelembe veszed kedves kérdező, a hülye válaszokat és még válaszolsz is rá:)))) Amúgy ez normális, ezek csak a régi emlékek miatt vannak... nem jelent már semmit... de az utolsó válaszadóval is egyetértek:)
2009. máj. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!