Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartottok, vagy tartottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartottok, vagy tartottatok az anyóstól, vagy még anyósjelölttől? És miért? Kort nemet is írjatok!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én eddig még soha, most két éve vagyok együtt a párommal, és a világ legjobb anyósjelöltem van:) Előtte pedig fél évig voltam egy fiúval ami még komolyabb volt, és ott is imádtak szerencsére:) 19/L
2010. ápr. 26. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Anyós akkor jó, ha porhanyós.

36F

2010. ápr. 26. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem tartok és nem is tartottam az anyóstól sose.

Viszont megszüntettem vele minden kapcsolatot!

(32F)

2010. ápr. 26. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem semmi problémám az anyósommal, kedves, aranyaos segítőkész. A párom viszont nagyon rosszul jön ki az övével. Mondjuk vele én is...

(31ff)

2010. ápr. 26. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak egyel volt gondom. Beleszólt a kapcsolatunkba, a párom meg:-Igen anya! Hát nem voltunk együtt sokáig.26N
2010. ápr. 26. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen...hűű én nagyon féltem,pláne,h bemutatás előtt meglestem iwiw-en...kicsi félsz is volt bennem,mer az anyóst szinte jobb nőnek tartom mint magamat.Szóval féltem,hogy majd amikor meglát,nagyon méregetni fog,hogy milyen az öltözékem,a sminkem,stb...De a lényeg,hogy ahányszor találkozunk,én fullra felöltözöm nagyon divatosan,jó hajat és sminket csinálok,és próbálok kedves lenni.Idővel kiderült,hogy nagyon szeretetteljes asszony,és kedvel engem,úgyhogy én is Őt:)Elvégre ő a párom édesanyja.23N.
2010. ápr. 26. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsésnek mondhatom magam mert az én anyósjelöltemmel semmi gondom nincsen. Kedves aranyos, egy szem fia van, engem meg már a lányának tekint. Mindössze 20 év köztünk a korkülönbség, így jól megértjük egymást. Tegezem is(ő kérte az első találkozáskor).

22/L

2010. ápr. 26. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Ő tart tőlem XD

Bővebben: Nem örül neki, hogy elraboltam a fiát, de már nem tud vele mit kezdni.

24L

2010. máj. 4. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!