Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manocska0414 kérdése:
Mivel bizonyítsam be hogy szeretem a páromat? Mit csináljak hogy 100% ig megbízzon bennem?
Figyelt kérdés
2016. okt. 16. 15:22
1/8 david204 válasza:
legyél mindig őszinte vele! :)
2/8 anonim válasza:
Ha már bizonyítani kell, azt rég megette a fene.
3/8 anonim válasza:
Neved is ott van, 1 órája sincs, hogy kiírtad máshogy, mi van? Nem tetszenek a válaszok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyutt..
4/8 A kérdező kommentje:
Csak pontosrtani akartam a kérdést. De köszi a válaszokat
2016. okt. 16. 16:13
5/8 anonim válasza:
Nekem nem kéne olyan paranoid pasi, akinek bármit bizonygatnom kellene, miközben sosem volt oka kételkednie bennem. Féltékeny emberrel soha nem lennék, színtszta önkínzás lenne.. Gusztustalan jellemhiba.
6/8 anonim válasza:
Kedves Manocska0414!
A bizalmatlan ember,saját önértékelésével,s néha megbízhatatlanságával küszködik,és vetíti társára problémáját.
Párodnak fel kellene ismernie értékeit,melyek szerethetővé teszik,illetve felismernie,hogy te nem vagy ő.
7/8 anonim válasza:
Az kiabál,akinek a háza ég!
Levetítve,azért féltékeny,mert benne nem lehet megbízni!
Nézz utána,aztán add ki az útját!
Nekem 20 évembe telt,mire elhiggyem,de így volt.Nem kell az ilyen emberre 1 percet sem pazarolni! Egy életünk van!
8/8 jos80 válasza:
Ha valakit szeretsz es viszont szeretsz talan Az a legszebbb es s ezt ereznie kell mindket felnek ,termeszetesen oszinte beszekgetesek,eggyut toltott es rafokuszalt idoo...Az agyban kurtizan,a konyhaban sef ,es tarsasagban nagyvilagi dama!!. Meleg kellemes otthon...megerto beszelgetesek,jatszasok , nagyjabol ennyi . Es akinek kulon kell a csillagokat lehozd annak utilaput a talpara,van masik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!