Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez már játékfüggőség, igaz?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már játékfüggőség, igaz? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párom 24 éves, szerintem játékfüggő, de ő ezt nem látja be sajnos. Igazából már nem tudom, hogy nekem túl alacsony-e a türőképességem, vagy ezt már más sem tolerálná. Ő mindig azzal jön, hogy a klántársai is szinte kivétel nélkül házasok/kapcsolatban élnek, mégis fent vannak egész délután/este, az ő barátnőjük mégsem hisztizik velem ellentétben.

Felvázolom a helyzetet:

A párom kb 16-17 órára ér haza, kajál, fürdik. Ha nincs semmi elvégzendő házimunka, vagy nem kell vásárolni menni, akkor tulajdonképpen lefekvésig játszik. Ha esetleg én nem vagyok itthon, akkor rosszabb a helyzet, ilyenkor átalában kajálni és tusolni is elfelejt, egyből a gép elé ül. Nem is eszik, csak ha én elé teszem, vagy lefekvés előtt jön rá, hogy ő tulajdonképpen éhes. Hétvégén napi 8-10 órával megelégszik, talán egy film is belefér a napunkba a házimunka mellett, és kb két hetente még szeretkezésre is jut idő.

Nekem már nagon elegem van abból, hogy semmi közös programunk nincs, nem beszéljük meg a napunkat. Játék közben amúgy hozzá sem lehet szólni, mert fejhallható van a fején, hisz folyamatosan kommunkikálnia kell a társaival.

Próbáltunk kompromisszumot kötni, hogy pl csak két naponta játsszon, vagy hétvégén csak egyik nap, a másikat töltsük együtt, neadjisten mozduljunk ki kicsit. Ezeket megbeszéltük, de persze nem tartja be, folyamatosan alkudozik ( "Jó lenne azért szombaton is kicsit játszani.", " Ma muszáj játszani, mert harc van.", stb). Én általában ráhagyom, nem vagyok az anyukája hogy beszabályozzam, de a csalódttságot nem tudom lemosni az arcomról. Ha néha hisztizek, akkor szán rám 1-2 órát, de én már belefáradtam, hogy csak muszájból tölt velem időt.

Lassan 5 éves a kapcsolatunk, ez a probléma pedig 3-4 hónapja áll fenn. Hogyan kaphatnám vissza a régi páromat? Tényleg van aki ezt simán tolerálná?

2016. okt. 14. 07:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, ha nem tér észhez lépnek én is a helyedbe. Lehet játszani, de nem egy normális kapcsolatban, ahol igény van valóban minőségi együttlétre és kikapcsolódásra. Van olyan nő aki elvan ezzel, de én sem lennék boldog, ha helyettem a gépet nyomkodna egyfolytában és soha nincs más program csak az, hogy ő játszik én meg mellette malmozok, amikor kimozdulnek.
2016. okt. 14. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:
#10 nem, én is vagy a szakítás mellett döntenék. Vagy játszanék vele, és hátba lőném amikor csak tehetem. Úgy tűnik hogy a játékot jelenleg jobban szereti mint téged, legalábbis jobban érdekli. Gondolom már elvesztetted az ujdonság varázsát is. Milyen volt a kapcsolatotok a játék előtt?
2016. okt. 14. 09:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Szinte mindent együtt csináltunk délutánonként. Közösen főztünk, filmeztünk, sokat beszégettünk mindenféléről, hétvégén kimozdultunk kicsit, szeritem jól éreztük igy magunkat mindketten. Most meg nem tudom mi van.
2016. okt. 14. 09:22
 14/18 A kérdező kommentje:
Talán megunt már, de ezt sosem vallaná be. Másrészt meg nekem abszolut nem gond, hogy ezzel foglalja el magát. Csak ne játszana egész nap...
2016. okt. 14. 09:30
 15/18 A felhasználó ***** válasza:
Miért nem játszol te is vele?
2016. okt. 14. 10:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Ez a játék engem nem köt le, meg pénzt sem fogok kiadni érte.
2016. okt. 14. 11:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha netes játék akkor egyszerűen kideríthető hogy függő e vagy sem. Húzd ki a netet, változtass wi-fi jelszót vagy valami. Mond neki h most közös program kovetkezik. Ha mérges lesz vagy rosszkedvű vagy akármi, akkor sajnos szerintem ideje a szakításnak és küld el orvoshoz.
2016. okt. 17. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Bármeddig húzod, te is tudod, mi a vége, te is azt írtad, hogy nem vállalnál gyereket ilyen emberrel. Akkor miért szenvedsz továbbra is?
2016. okt. 17. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!