Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a tanárom?
Figyelt kérdés
Egy tanár-diák kapcsolatról van szó,én 22 éves fiú vagyok,ő 36,észrevettem egykét jelet hogy valami komolyabbat szeretne,és már többen is jelezték hogy nagyon kiszemelt magának,de nem tudom ez milyen hatással lenne a tanulmányaimra,ez egy esti gimnázium.2010. ápr. 25. 19:56
41/47 A kérdező kommentje:
Annyit írtam miért viselkedik velem másképp mint a többiekkel,amit már ők is szóvátettek.
2010. máj. 7. 22:53
42/47 anonim válasza:
10:53
ebből nem fogja érteni mit akarsz. Kb azt gondolhatja h a tanításával nem vagy megelégedve. Írd meg neki,hogy:
"Jó helyre ment a levél. Szeretném ha beszélnénk négyszemközt az iskolán kívül,mert nem oda tartozik. Fontos lenne. Örülnék egy telefonszámnak, ha nincs akadálya."
Szerintem írd meg ezt így. Ebből sejteni fogja hogy mi a helyzet és nem sértő.
43/47 A kérdező kommentje:
Téma lezárva,röviden megfogalmazva,kijelentette hogy ne fárasszam ilyen kérdésekkel.
2010. máj. 8. 11:38
44/47 anonim válasza:
waa ne már .. :S pedig én szinte biztos voltam benne(tek) :( mindegy, ne légy zavarban, ne csinálj semmit máshogy, ne keres max annyira a pillantását, bár ez rajta múlik igazából .. :S
45/47 A kérdező kommentje:
Nem tetszett a lekezelő üzenete,szóval akkor tegyek úgy mintha misem történt volna,hétfőn lesz vele órám :)
2010. máj. 8. 14:11
46/47 anonim válasza:
hát igen, mintha misem történt volna.. De sztem hagyj fel a "flörtöléssel" is ... :S
47/47 A kérdező kommentje:
Értem,köszöntem a tanácsokat,talán más javára is válik.
2010. máj. 9. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!