Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a tanárom?
Semmi fejlemény,ma volt vele csomó órám,de most is csak szivatott.:D
Nem értem én a nőket...
Jelöld be iwiw-en és írj neki valamit ott.Utána kérd el a számát. Ha nem akarja megadni és kérdezi h miért kéred akkor mondd meg h akarsz neki mondani valamit amit a suliban nem lehet. Ha nincs iwiw-en akkor a suliban kérd el a számát,csak ketten legyetek. Ha megkérdezi miért akkor azért mert akarsz mondani valamit....
Ha nem adja meg akkor figyeld hogy viselkedik utána,ha nem fog haragudni rád akkor "zaklasd" amíg meg nem adja a számát....
Ha megadta a számát akkor mondd meg h találkozni akarsz vele mindenképpen sulin kívül,de ne mondd meg mit akarsz,csak annyit hogy sulin kívül beszélni vele. Írogass sms-t neki. Légy erőszakos,de csak finoman. ;)
Ha elmegy a randira nyert ügyed van!
Írd meg h mi volt! ;)
Lehet szakmát tanult és most estin érettségizik.
A lényeg,hogy találj ki valamit,hogy kettesben legyetek,nem tudom mit tanít,de mond azt hogy valamit nem értesz és kérdezd meg ráérne e valamikor,hogy elmagyarázza,és lehet ha kettesben lesztek lép valamit.
10:53
Ne sulis dologgal közelíts.... Férfiként nőhöz...
11:08-Ez egy esti gimnázium,mivel a 10. osztályom megvolt és a szakmám is meg lett,így most 11-es vagyok.
Angolt tanít,iwiw jelölés megvolt,ha iwiw-en megkérdezem hogy miért "szekál"?
Látnotok kéne,mindig ilyen égetős szituációkba kever.
Tegnap egy szöveget olvastunk,a legbonyolultabb,legösszetettebb mondatokat rámsózta és ezt gondolom élvezi.
Aztán lehet én értek félre valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!