Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet a tanárom?
Figyelt kérdés
Egy tanár-diák kapcsolatról van szó,én 22 éves fiú vagyok,ő 36,észrevettem egykét jelet hogy valami komolyabbat szeretne,és már többen is jelezték hogy nagyon kiszemelt magának,de nem tudom ez milyen hatással lenne a tanulmányaimra,ez egy esti gimnázium.2010. ápr. 25. 19:56
31/47 anonim válasza:
10:53
Kérd el a számát és hívd fel... ahogy írtam... Próbáld meg! Ne tanárként hanem nőként beszélj vele.
32/47 A kérdező kommentje:
Ha iwiw-en írnék neki,azt nem tartaná személytelennek?Egyáltalán hogy szólítsam meg?A magázódás fura a tegezés is a részemről.
2010. máj. 6. 21:03
33/47 anonim válasza:
......
Szeretnék egy telefonszámot,lenne mondandóm amit iskolán kívül akarok megbeszélni. :) Kb eztmondanám ;)
34/47 A kérdező kommentje:
Azt tudni kell rólam hogy nem vagyok dumazsák.:D
Nagyon be vagyok parázva:D
2010. máj. 6. 21:22
35/47 anonim válasza:
Ha bejön akkor ne tétovázz,hajrá! Ha biztos h nincs senkije akkor hajts rá!
36/47 A kérdező kommentje:
Írtam neki,rákérdeztem hogy miért különböztet meg mástól.
Most már csak a választ kell megvárni:d
2010. máj. 7. 20:27
37/47 anonim válasza:
Oks! Kajak kíváncsi vagyok,írd a fejleményeket! ;)
38/47 A kérdező kommentje:
Fejlemény,megkérdőjelezte hogy neki szántam-e a levelet,meg hogy nem érti a kérdést,ami világosan volt megfogalmazva.
2010. máj. 7. 22:26
39/47 anonim válasza:
Mert valószínű nem tudja mit akarsz. Mit írtál neki?
Mit válaszolt? Írtam h ne úgy közelíts hozzá mint egy tanárhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!