Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a kapcsolatnak annyi?

Figyelt kérdés

Barátommal 4 és fél éve vagyunk együtt,sosem volt probléma mentes a kapcsolatunk,de mindig megoldottuk. Nyáron szakítottunk,mert sokszor volt bu.nkó velem én szakítottam,de aztán visszakönyörögte magát.Menyasszony voltam amúgy.Szeptemberben teljesen jól megvoltunk, aztán volt egy hatalmas ordibálós veszekedésünk,mert teljesen beleszólt a családi életembe és kapcsolatomba a szüleimmel.Aztán ugye rákérdeztem nála,hogy akkor mikor mondja el az anyjának,hogy eljegyezett 1 éve(nagyrészt ezért is szakítottam vele mert senki sem tudta a családjából,csak az én családom) és erre azt mondta,hogy nem akar olyan menyasszonyt,aki állandóan csak panaszkodik meg követelni tud.(1 éve várok rá szerintem elég türelmes voltam). Aztán én megmondtam neki,hogy az életben nem fogok hozzá menni és felejtse el,hogy én szülök neki gyerekeket. Erre megijedt és bocsánatot kért nem úgy gondolta stb. megbocsátottam,de nem sikerül elfelejtenem sehogy sem. Amúgy ezen felül nem kíván. Nincs szex. Amióta viszont mondtam,neki ezeket a dolgokat visszafogja magát és kedves velem,de szerintem csak azért, mert rajtam kívül nincs senkije. Szerintetek van értelme még ezzel bajlódni vagy hagyjam?

20L 29F

2016. okt. 12. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad.

Gondolom majd azt se mondja el, ha elvesz és megszületik az unoka. Vicces...

Fel se vállal a családja előtt. Jó vége nem lesz: ha a szülei utálnak és azért titkolja, az se vidám helyzet. Tett már tönkre anyós nem egy házasságot.

2016. okt. 12. 19:53
 2/6 Gotland ***** válasza:
100%

Ennek a kapcsolatnak már régen annyi. Hagyd el minél előbb.

Nem Téged akarlak megsérteni, de az írásod alapján nem csodálkozok azon, hogy 25 évesen csak egy 16 éves, naiv lányt tudott felszedni.

2016. okt. 12. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy, ne akarj egy nemjól működő kapcsolatba még gyereket is szülni. Én már elég idős vagyok ahhoz, hogy tudjam, sajnálatból nem szabad senkivel együtt maradni, bár mindig a kapcsolatjavítás híve voltam, az hiszem ez nem az a kapcsolat, amibe érdemes többet fektetni. (N)
2016. okt. 12. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:
A gyereket nem most akartam nyílván,mert még suliba járok.:) Igazatok van csak nehéz elszakadni egy olyan embertől,aki mellett úgymond felnőttél,aki mindenben az 1. volt.
2016. okt. 12. 20:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar olyan menyasszonyt aki àllandoan panaszkodik és követel ez vicces sztem ha nem mondta el a szüleinek akkor annak valami nyomós oka lehet !
2016. okt. 12. 21:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Jóban vagyok az anyukájával szóval nem értem.
2016. okt. 12. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!