Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ennek a kapcsolatnak lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a kapcsolatnak lassan annyi?

Figyelt kérdés

még kezdő vagyok ezen a téren, nemrég hallottam egy "barát nőm" beszámolóját, mikor kérdeztem, hogy mi van. Ilyesmiket válaszolt:

"igen, jól megvagyunk már 6 hónapja... csak... mindegy. Vannak gondok... mindegy"

"De nem gondolja komolyan, hát énis úgy állok hozzá. Kicsit a munkámba menekülök. De ettől függetlenül boldog vagyok."

"tudom korai, de igazából már tudnék feleség lenni. Csak nehéz megtalálni azt a pasit"

boldognak látszottak együtt egy kb. 2 hete, de most nem értem ezt a női megfogalmazást. "Jól megvagyunk" ez még pozitivan hallatszott, de most úgy esik le, mintha nem is járnának, csak úgy megvannak mint barátok. De nem látszik rajta szomorúság. A lányok képesek erre, hogy kifele csupa mosoly és barátság - közben belül szenvednek?

2015. jún. 2. 01:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondj konkrétumot,ennyiből nem sok jön le.
2015. jún. 2. 03:23
 2/2 anonim ***** válasza:

ajaj, de még hogy...

Lehet, hogy nem vagytok annyira jó barátok, hogy kitárulkozzon előtted a valódi gondjaival, vagy elmondja, hogy minden gond ellenére mégis minden teljesen rendben, mert a gondok általánosak...

ne haragudj, de magamból indulok ki, én biztos így beszélnék annak, akinek nem akarok mindent elmondani

2015. jún. 3. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!