Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ugyanúgy beszéltek egymással amikor kettesben vagytok, mint amikor mások is ott vannak?
Vagy van amit csak egymásnak tartogattok?
A sztori röviden:
Mi most éppen azért vitatkoztunk, mert úgy gondolom hogy van ami másra nem tartozik. Én nem szeretek nyilvánosan magánéletet élni, még akkor sem ha esetleg vmelyik családtagom van jelen.
Azt se szeretem ha mások előtt olyan helyen ér hozzám (pl. fenék), és nem úgy beszélek vele olyankor, hogy "jajj így szerelmem, meg úgy szerelmem, jajj de imádlak...". Azt se szeretem ha mások ezt csinálják előttem, mert szerintem ez csak 2 emberre tartozik.
Szerinte viszont szégyellem őt mások előtt. Ez persze nem így van, mindenki tudja hogy együtt vagyunk, soha nem tagadnám le, és egyértelmű, hogy ha nem szeretném, nem lennék vele, nem kell ezt folyamatosan reklámozni. Az olyan, mintha másoknak akarnék bármit is bizonygatni. De most elbizonytalanodtam, hátha én vagyok agyilag defektes, és az lenne a normális, hogy a kirakatba teszünk mindent...
Ezt embere válogatja, kinek mi a véleménye. Kiv. azt, hogy illetlen helyen fogdos társaságban, na az bármilyen tanult, illemtudó embernél kivágja a biztosítékot.
Amúgy én is úgy gondolkozom, mint te, én sem szeretek évődni meg jajjdeimádlakprüntyőkémezni mások előtt. Párom kicsit jobban, de ő sem olyan szinten, és ha látja, hogy engem zavar, akkor leáll vele... bár ő inkább froclizásból csinálja és csak családi körben.
De azt is megértem, ha vki nyíltabban kezeli ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!