Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is türelmetlenül beszél a párotok sokszor, amit észre sem vesz?
Nem kell elturni semmit, plane nem csak azert mert eppen no vagyok. Velem a parom sosem beszel es viselkedik csunyan, naponta elmondja, hogy szeret, imad es ajandekot is kapok tole alkalomadtan.
Akinek nem tetszett a viselkedese annak eloszor szoltam majd valtozas hijan dobtam, ennyi.
viszont lehet hogy nekem nincs képességem arra, hogy "beszéljek" vele... amikor vele beszélek nem tudom összeszedni a mondanivalóm, a gondolataim, és megint csak ő nyer abban a beszélgetésben, hogy: "
naugye szivem, megmondtam, hogy te vagy túl érzékeny.."
Exem beszélt velem mindig türelmetlenül, ingerülten úgy, hogy észre sem vette. Amikor jeleztem, akkor tagadta. Akkor kapott észbe, mikor már kívülállók (közös barátok) is szóltak neki, hogy úgy beszél velem, mint a kutyájával. Na és persze soha nem vett nekem semmit.
Többek között a fentiek miatt az exem. Azóta már tudom, hogy létezik másfajta kapcsolat is.
A mostani párom még SOHA nem beszélt velem ingerülten. És nem fél éve vagyunk együtt, amikor még azért bőven tartani kéne a rózsaszín ködnek és az emberek a legjobb arcukat igyekeznek mutatni a másiknak... Ha a barátod fél év után ilyen, akkor mi lesz később????!!!! Akkor meg is fog ütni?
Szóval a mostani páromtól megkapom a tiszteletet, és bármilyen meglepő is, nagyjából heti rendszerességgel lep meg apró ajándékokkal (nem kell nagy dolgokra gondolni: egy csoki, egy kis bizsu, egy szál virág... bármi!). Mindezt úgy, hogy együtt is élünk, de tartja ezt a kellemes szokását, még mindig úgy udvarol, mint a kapcsolatunk elején. (Nem csak ajándékokkal, hanem más módon is... bókol, randizni visz, stb.)
Ne tartsd "normálisnak" a mostani kapcsolatodat, mert nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!