Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsolat müködőképes lehet? Az első hét fantasztikus volt aztán két hét melo volt neki külföldön, nagyon nehéz volt nekem enni se tudtam! Most visszajött és szinte semmit nem érzek iránta! Mi történhetett?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 10:53
1/4 anonim válasza:
Ennek mi köze a baba-mama témához?!!!!
2/4 anonim válasza:
nyugodj meg, nincsen baj
nekem is volt hogy hetekre el kellett mennie, nagyon hiányzott és mikor visszajött akkor olyan volt mintha idegen lett volna :S de hamar visszajött az érzés :))
3/4 A kérdező kommentje:
Van egy egy éves kisfiam és ő is megérezte a hullámvölgyet!
Remélem igazad lesz 2.válaszolo!Köszönöm
2010. ápr. 25. 12:40
4/4 A kérdező kommentje:
Kb mikora jött vissza mert most marad pár napot aztán megint elmegy:(És nem akarok megint belebetegedni ugy hogy ki se élveztük a napokat mert én nem tudom mi bajom van!Tiszta hülyeség:)
2010. ápr. 25. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!