Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első kapcsolat szólhat egy életre?
Nem úgy értem, hogy az első egy-két (nyilván plátói) szerelem, hanem az első amiből komoly kapcsolat is lett.
Létezik ilyen? Fontos az, hogy mondjuk éretebbek legyenek a felek?
Ismertek ilyet esetleg?
szia! nekem az első komoly kapcsolatomnak nem rég lett vége. Elég sokáig tartott és bíztam benne hogy egy életre szóló kapcsolat lesz, de hát idővel kiderült hogy nem az. Nagyon sok dolog kell ahhoz hogy örökre szóljon. A szerelem elmúlik utána egy olyan erős szeretetnek kell kialakulnia hogy az tényleg kötődés legyen! és kevés rá az esély az első kapcsolatnál, mert egy idő után az emberek másokra is vágynak, másokkal is kipróbálni mi milyen.. kevés az esély rá, de nincs kizárva..
mindenesetre sok sikert nektek!
mi 16 éves korunk óta együtt vagyunk a párommal...most vagyunk 23 évesek. Még bármi történhet, de most úgy érzem megtaláltam az igazit!
A kereszt szüleim szintén 16 éves korukban jöttek össze, és már 24 éve együtt vannak. (azóta persze lettek gyerekek...stb) ... Szerintem nagyon ritkaságnak számít ez a mai világban, de szerintem létezik ilyen:)
Ha hasonló a felek gondolkodása és szeretik egymást és közös jövőt terveznek és nem olyan heves vérmérsékletűek, hogy röptébe a legyet is akkor szerintem nagy a valószínűsége.
Jelenleg így állunk:) bizakodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!