Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, rájöttem hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, rájöttem hogy nem tudom szeretni és nem vonzódok hozzá?

Figyelt kérdés

Megprobáltuk együtt, már egy éve. Ő belem szeretett, én nem. A testiség terén se engedek semmit.

Bár másnak se engedtem

Egyszerűen nem tudott sosem lenyűgözni és nem tudom szeretni.

Ez nagyon fáj neki.

Mit tehetnék? Ő nem tud elengedni. Újra és újra jelentkezik

2016. okt. 6. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts. Nem kényszer egy kapcsolat, amiben sz..rul érzed magad.

És mi van, ha ő neki fáj? Az nem a te életed és érzéseid, nem tartozik rád. Majd kiheveri.

Te pedig légy mással, akit tudsz szeretni.

2016. okt. 6. 22:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem 18 éves vagy?
2016. okt. 6. 22:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi a búbánatért jöttél össze vele ha nem szereted? Ilyen egy idiótát:)
2016. okt. 7. 07:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Én két hónapot bírtam így! Emberileg bejött, akartam, hogy működjön, de nem volt vonzalomm, szerelem. Fájt, hogy megbántom, de nem szenvedhetek egy életen át...
2016. okt. 7. 10:27
 5/11 A kérdező kommentje:

Első párkapcsolt és már huszas éveim közepén járok.

Gondoltam milrt ne, ugyis egy idö után a legtöbb kapcsiban csak szeretet marad és élnek egymás melett

2016. okt. 7. 11:34
 6/11 anonim ***** válasza:
20-as éveid közepén jársz és és ilyen döntéseket hozol? Jesszusom fel kéne nőni. Vicc amit csinálsz. Gondoltad miért ne? Igen, egy idő múlva a szeret marad, de azok az emberek az elején szerelmesek és kívánják a másikat. Sajnálom szegény srácot, hogy így szórakoztál vele, remélem veled is megcsinálják. Ha nem vagy belé szerelmes, nem tetszik akkor miért jöttél vele össze?
2016. okt. 7. 12:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Ő eröltette és tudja hnem szeretem és semmi részemről. Elfogadja, de elengedni nem tud.

Úgy véli még most is h idövel menni fog...

Hiába mondom h nem

2016. okt. 7. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
El kell vágni a köteléket. Azt mondod, hogy vége! Neki is jobb lesz, mert találhat valakit, aki szereti és te is találhatsz olyat, aki szeret és akit kívánsz.
2016. okt. 7. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:

1. Ő erőltette? Mondd csak, és mióta kötelező neked azt csinálni, amit a másik mond? Ki vagy te neki?

Ha annyira sz..rul érezted volna ebben a kapcsolatban magad, akkor már rég szakítottál volna.

2. Döntésképtelen agyilag éretlen felelősséget nem vállaló nőnemű személy vagy, aki a húszas évei közepén jár. Szégyen, hogy ennyi évesen ilyen vagy!

2016. okt. 7. 17:11
 10/11 A kérdező kommentje:

Ennyi idősen nem válogathatok.

Ő legalább elvisel. Beketemetkezek a munkába, ő pedig boldog mertvele vagyok...

2016. okt. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!