Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem szerint örüljek annak, hogy még velem van, mert más már rég elhagyott vona ennek a töredékéért is. Mit tegyek?
Pedig ez már elkerülhetetlen az életképtelen apa miatt. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Lassacskán elkezdtek majd veszekedni a gyerek előtt, és max 5 év múlva dühöngve elváltok, és a gyerek mindezt végignézi, soha be nem gyógyuló lelki sebeket okozva benne.
Én nem mondtam, hogy rossz ember vagy. Rossz ember amúgy se létezik, csak tudatlan.
Istenem,mindig is tudtam,hogy a férfiak önző d. Miért nem mondtad neki,hogy hajrá akkor mehetsz és kirakod egyszál semmibe. Lehet ,hogy szereted,de jobban jársz ,ő viszont nem szeret téged. Jobban jársz nélküle,dobd ki még nem késő. M egy alak. Csak saját magára gondol. Miért nem osztoztok a házi munkán? Gondolom ő nem csinál semmi,csak várja a kaját és este az adagját. Add át neki a lehetőséget,mondd meg neki főzzön,mosson,takarítson,nevelje a gyereket ő ,te ne segíts neki semmibe se és most te ülj le a gép elé egész nap aztán este nyaggasd a szexxel!
Én a helyedben nem hagynám ezt. Sajna az lehet a vége könnyen,hogy meg is csal majd! Ja és a helyedben eltűnnék valahova pár hétre a szülőkhöz vagy valahova és magára marad csinálja egyedül.
Tudod, ez már hivatalosan is kimeríti a bántalmazó kapcsolat fogalmát.
Nem csak fizikai agresszió létezik... a bántalmazók tipikus viselkedése, hogy:
-azt sulykolja, és idővel már el is hiszed, hogy mindenért te vagy a hibás, ami rosszul működik a kapcsolatban
-igyekszik elhitetni veled, hogy csak és kizárólag ő az, aki elvisel téged, ha ő elhagyna, a kutyának nem kellenél
-ha problémát jelzel vele kapcsolatban, akkor ő nem vesz róla tudomást, vagy esetleg megígéri, hogy változtat, de nem történik semmi
Mivel a kapcsolatotok ezeket a tipikus mintázatokat mutatja, sok jóra ne számíts... jobb nem lesz, csak rosszabb.
"A Férjem szerint örüljek annak, hogy még velem van, mert más már rég elhagyott vona ennek a töredékéért is. Mit tegyek?"
Ezt a mondatot szóról szóra a párom szájából hallottam, pedig még gyerek sincs.
Ez egy zsarolás, leszar téged, te pedig tegyél meg érte mindent, de ha még neked áll feljebb, előhúzza ezt a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!