Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy komplex probléma, valaki volt már hasonlóban, esetleg tud segíteni?
Én és a jelenlegi párom lassan két éve vagyunk együtt, jól kijövünk, csakhogy 18 évvel idősebb nálam. Eddig nem esett bántódásom, támogatott mindenhogy, ahogy egy párnak kell, viszont a korkülönbségből adódó problémákat jelentősen érzékelem. A kérdés oka a másik barátom lenne, akivel egyidős vagyok, és már fél éve tudom, hogy tetszik nekem, én is neki. Mindenben passzol hozzám, több éve ismerem, bízom benne. Jelenleg kb. 80 km-re lakik tőlem, de rendszeresen tartom vele a kapcsolatot, ami nagyon bensőséges, többször el is jött hozzám, hogy sétáljunk, beszélgessünk. Nemrég elmondtam neki, hogy van valakim, ami Őt eléggé összetörte, de valahogy még mindig nem tud lemondani rólam, én se róla. Lassan jobban szeretem mint a páromat, akivel igazán, meghitten szeretkezni sem tudok, mindig a barátom jut eszembe. Mostanra átcsapott vágyba is az eddigi szeretet, én pedig teljesen összezavarodtam, hiszen nem vagyok, és nem is akarok megcsalós típus lenni.
Tudom, hogy a barátom nem tudna úgy pénzügyileg támogatni, sem ennyiszer találkozni velem, mint a párom, aki tervezi hogy ideköltözik, és együtt lakjunk. Mégis sokszor felé húz a szívem. A páromat is szeretem, de őt is. Mit tegyek?
(A hosszú regényért bocsánat.)
18/L
Olvasd el a kérdésed e szakaszát.:
"Lassan jobban szeretem mint a páromat, akivel igazán, meghitten szeretkezni sem tudok, mindig a barátom jut eszembe. Mostanra átcsapott vágyba is az eddigi szeretet"
Ha ez után sem egyértelmű, írj rám és megmondom mit tegyél.
"Tudom, hogy a barátom nem tudna úgy pénzügyileg támogatni"
Köszönöm, nincs kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!