Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy velem nem lesz soha olyan a kapcsolata mint az exével, mert nekünk nincs gyerekünk?
Akkor ne ess pánikba- én azt tenném, hogy "gondolkodási időt hagynék" - vagyis szünetet tartanék: megmondanám, hogy át kell gondolnom a dolgokat (ez alatt ő is egyedül gondolkodhat, de ezt ne mondd neki, csak a magad részéről beszélj), most egy kis szünet (haza tudsz menni? vagy tudsz átmenetileg valahol egyedül lenni? ez nem könnyű, tudom )
persze nagyon keveset tudunk rólatok, de ki vagy borulva az látszik... és ilyenkor nem szabad döntést hozni! le kell csillapodni a tudatodnak, lelkednek. Ehhez magány kell. Ez az érzésem a leírtak alapján.
"Nem olyan a kapcsolatotunk, mint az övék, mert nincs család"
Hát nálatok nincs gyerek, de ez még nem mutatja a párkapcsolat minőségét. A párod elvált a feleségétől, mert az a kapcsolat tönkrement. A tietek meg elvileg jól működik. Őket csak a gyerek "köti össze", csak azt kell megbeszélniük, hogy mikor van láthatás, meg a gyerek dolgait. Ők már nincsenek kapcsolatban, ezt vagy te, vagy a párod nem tudja felfogni.
"Ha nekünk lenne gyerekünk azt nem is szeretné senki. Még a párom sem."
Ezt ki mondta? Mert ha a párod, akkor most azonnal hagyd ott. Ha más, mondjuk a szülei, akkor meg ne foglalkozz vele, mert ez hülyeség. A ti gyereketeket is,ugyanúgy fogja szeretni az apja.
Manapság már nagyon sok ilyen sokszereplős család van, nem kell ennyire túlparázni.
Viszont 28 évesen már lassan be kellene vállalni a gyereket, ha esetleg nem is a jelenlegi pároddal, nekem 30 fölött kezdtek jönni a nőgyógyászati és pajzsmirigy gondok, egyre nehezebben összehozható egy gyerek. Szóval legalább rendes párkapcsolatot találj, vagy hozd rendbe ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!