Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmondanom neki?
Van egy lány, akivel már 5-6 éve ismerjük egymást. Nagyon-nagyon jó a kapcsolatunk rengeteget beszélgetünk és szinte mindent tudunk egymásról. De ő úgy néz rám mint egy barátra, viszont én többet érzek iránta...
Attól félek, hogyha elmondanám neki, akkor eltávolodna tőlem, és megromlana a kapcsolatunk. Ezt pedig semmiképp nem akarom, mert nagyon fontos nekem.
,,Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylõ, bársonyos haját, a gyönyörû szemét, a szép kezét... Õ rám néz és mosolyog. De õ nem úgy néz rám, õ csak az úgymond ,,legjobb barátom".
Vége az órának, vége a napnak. Ő átjön hozzám, elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, õ rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja: köszi.
Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és ezt tudom.
Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök. Sír... Sír, mert szakított a barátjával. Én megvígasztalom, õ átölel... Érzem, hogy majd' kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja: köszi.
Én el akarom mondani, hogy szeretem õt, el akarom mondnai, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és ezt tudom.
Telnek a napok, telnek az évek. Látom hosszú talárban az érettségin. Látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Õ rám mosolyog.
Én el akarom mondani, hogy szeretem õt, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és ezt tudom.
Együtt megyünk a fõiskolára, de telnek az évek és már a diplomaosztón találom magam. Õ még szebb, még hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörû nõ. Az utolsó nap õ rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit.
Én el akarom mondani hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és én ezt tudom.
Eltelik rengeteg idõ, én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyû hírt. Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörû arcát. Potyognak a könnyeim. Nem mosolyog rám, nem kapok tõle puszit.
El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ már nem tudhatja ezt...
Késõbb felmegyek a szobájába és megtalálom a naplóját és a következõket olvasom: ,, Rá mosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és én ezt tudom."
Ezt nem én írtam, még régen találtam egy honlapon. Nekem ez a válaszom a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!