Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmondanom neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel már 5-6 éve ismerjük egymást. Nagyon-nagyon jó a kapcsolatunk rengeteget beszélgetünk és szinte mindent tudunk egymásról. De ő úgy néz rám mint egy barátra, viszont én többet érzek iránta...

Attól félek, hogyha elmondanám neki, akkor eltávolodna tőlem, és megromlana a kapcsolatunk. Ezt pedig semmiképp nem akarom, mert nagyon fontos nekem.

2010. ápr. 24. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem mondod el, sose tudod meg, h mi lett vna ha..
2010. ápr. 24. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
próbálj először csak jeleket adni,próbálj szemezni vele,ha ő is csinálja akkor lehet esélyed.töltsetek több időt kettesben,aztán majd meglátod.remélem jól fog alakulni:)szurkolok neked:)
2010. ápr. 24. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
hát.. igazából ez nehéz.. vedd le őt inkább a lábáról :) nekem van 5 éve egy fiúbarátom(jó talán nem olyan mély barátság volt 4 évig), aki néhányszor járni akart már velem, de én sose néztem rá úgy mint pasira.. egyszerűen kicsiként(13-14 évesen) a picit nagyobb fiúknak akartam tetszeni, ő meg csak egy "hülyülő-partner" volt. Aztán kb 16 évesen elkezdett kondizni, nagyon izmos és szép fiúvá vált, és akkor hirtelen rájöttem hogy ő egy jó pasi :) (és igazából ha szeretne tőlem vmit akkor belemennék most már :P).. tehát valahogy legyen önbizalmad, mert az egy olyan kisugárzást ad ami vonzó. Na de ez egy tipp csak :) Aztán az is lehet, hogy ő már régóta titkon reméli hogy lépni fogsz.. tehát szerintem nyugottan lépj :).. az pl. romantikus lenne ha csak ugy mentek az utcán és megfognád a kezét:)
2010. ápr. 24. 20:49
 4/4 anonim válasza:

,,Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem a fénylõ, bársonyos haját, a gyönyörû szemét, a szép kezét... Õ rám néz és mosolyog. De õ nem úgy néz rám, õ csak az úgymond ,,legjobb barátom".

Vége az órának, vége a napnak. Ő átjön hozzám, elkérni a matekfüzetem. Én odaadom neki, õ rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja: köszi.

Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és ezt tudom.

Másnap találkozunk a suliban, mellette ülök. Sír... Sír, mert szakított a barátjával. Én megvígasztalom, õ átölel... Érzem, hogy majd' kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit és azt mondja: köszi.

Én el akarom mondani, hogy szeretem õt, el akarom mondnai, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és ezt tudom.

Telnek a napok, telnek az évek. Látom hosszú talárban az érettségin. Látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Õ rám mosolyog.

Én el akarom mondani, hogy szeretem õt, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és ezt tudom.

Együtt megyünk a fõiskolára, de telnek az évek és már a diplomaosztón találom magam. Õ még szebb, még hosszabb és szebb a haja, az arca, gyönyörû nõ. Az utolsó nap õ rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit.

Én el akarom mondani hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és én ezt tudom.

Eltelik rengeteg idõ, én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyû hírt. Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörû arcát. Potyognak a könnyeim. Nem mosolyog rám, nem kapok tõle puszit.

El akarom neki mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ már nem tudhatja ezt...

Késõbb felmegyek a szobájába és megtalálom a naplóját és a következõket olvasom: ,, Rá mosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom õt és, hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de õ nem így néz rám és én ezt tudom."

Ezt nem én írtam, még régen találtam egy honlapon. Nekem ez a válaszom a kérdésedre.

2010. ápr. 25. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!