Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, ezt hogy higgyem el? Ti mit tennétek? :o

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy a párommal minden nagyon tökéletes, és a problémáink 90%át egy nő teszi ki.

Mikor összejöttünk, mondta,hogy van egy lány haverja, akivel elég jól elvoltak, de az kiköltözözz külföldre, egyszer meghivta magához egy hétig, és milyen szuper volt, tartozik neki ezért. Mióta külföldön van, ritkábban beszéltek.

Először azthittem ennyit még eltudok fogadni, habár nem hiszek a fiú-lány barátságban.Egész addig, amig megláttam milyen stilusban beszélnek egymással. Minden második mondatban puszi, 'drága ' stb kifejezések.

Eléggé felbosszantott és rosszul esett, de mindig megnyugtatott,hogy neki nem jelent semmit, a lánynak ilyen a stilusa, mindenkivel ilyen stb... Aztán annyiban maradtunk, hogy nem fognak beszélni gyakran, és még abba is beleegyeztem,hogy amikor hazajön találkozhatunk vele-pedig nagyon nem szeretném-

Aztán amit nagyon nem tudok elhinni: Csajnak szülinapja van, látom a barátom nézi a telefonját, a beszélgetés volt elől a csajjal. Üzenetben köszöntötte fel, puszit is küldött.

A köszöntéssel nem lett volna semmi baj, ha nyilvánosan ir neki is , mint minden egyes barátjának szokott.

Erre azt mondta,hogy ő pedig az üzenőfalára irt, legalábbis oda szándékozta, nem tudja hogyan rakta át a telefon a Messengerbe... kérdem és a puszival mi van? "Az NEM is puszi!" válaszolta.

Ez mi akkor? [link]

Erősködik,hogy higyjem el, de valahogy nehezemre esik.

Tudom igy kivülről óvodás dolognak tünhet, de nekem sokat jelent és remélem érkeznek normális válaszok.

Nem is ez zavar a legjobban, hanem hogy talán hazudik?

Ti eltudnátok hinni?

2016. okt. 1. 19:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Belevaló pasi, aki más nőknek is kell. Nyomulnak rá a csajok, le kell rázni őket, és füllent a barinőnek, mert nem akar veszekedést, nem akarja felidegesíteni. Kegyes hazugság.
2016. okt. 2. 18:34
 22/29 anonim ***** válasza:

21: Miért tekinted alapnak, hogy egy férfi akkor kell a nőknek, ha azt hazudja, hogy monogám?

Ez hatalmas baromság.

Egy férfi akkor kell a nőknek, ha IGAZAT mond.

Nekem is jobban bejön az, akinek több nője van, de ha hazugságon kapom, ki lesz dobva, mint macska szrni.

És örüljön, ha nem verem agyon.

Mire hazugságon kapom, többnyire már törvénytelenségen is kapom, úgyhogy a büntetőeljárást sem ússza meg.

2016. okt. 2. 18:37
 23/29 anonim ***** válasza:
Milyen törvénytelenség? Nem bűnözőkkel kell ismerkedni. A megcsalás akkor törvénytelenség, ha házastársi viszony van.
2016. okt. 2. 18:42
 24/29 anonim ***** válasza:

23: Baromira rosszul tudod. A megcsalás akkor SEM törvénytelenség, ha házastársi viszony van.

Nemi betegséggel megfertőzés viszont az.

2016. okt. 2. 18:43
 25/29 anonim ***** válasza:
23: És az érzelmi bántalmazás is bűncselekmény. És hát a hazugság a legsúlyosabb érzelmi bántalmazás. Annyira, hogy nem mérlegelés kérdése, hogy most akkor mit tegyek a kapcsolattal, hanem önkívületben, halálfélelemmel a lelkemben lerúgom magamról az illetőt, és kb. 3-4 év terápiával tudom magam helyrehozni. Innentől kezdve pedig anyagi károkozásról is beszélünk.
2016. okt. 2. 18:46
 26/29 anonim ***** válasza:

Csak éppen van jogi következménye.

Saját felelősségre feküdtél le vele, nem kényszerített, nem direkt fertőzött meg, te mondasz igent a szexre. Hülyeségeket írsz.

2016. okt. 2. 18:47
 27/29 anonim ***** válasza:
Kiröhögnek, ha ilyen okokkal rendőrséghez fordulsz.
2016. okt. 2. 18:49
 28/29 anonim ***** válasza:

26: Áruld el, milyen jogi következménye van a megcsalásnak házassában?

Semmilyen következménye nincsen.

A súlyos testi sértésnek viszont van.

Csak bizonyítani kell, de ez az ügyész dolga, nem a sértetté.

Az aktusba egyezel bele, nem a megfertőzésbe.

A kettő nem ugyanaz!

Az aktusnak nem elengedhetetlen velejárója a megfertőzés!

2016. okt. 2. 19:21
 29/29 anonim ***** válasza:
27: Már fordultam és nem röhögtek ki.
2016. okt. 2. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!