Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, ezt hogy higgyem el? Ti mit tennétek? :o

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy a párommal minden nagyon tökéletes, és a problémáink 90%át egy nő teszi ki.

Mikor összejöttünk, mondta,hogy van egy lány haverja, akivel elég jól elvoltak, de az kiköltözözz külföldre, egyszer meghivta magához egy hétig, és milyen szuper volt, tartozik neki ezért. Mióta külföldön van, ritkábban beszéltek.

Először azthittem ennyit még eltudok fogadni, habár nem hiszek a fiú-lány barátságban.Egész addig, amig megláttam milyen stilusban beszélnek egymással. Minden második mondatban puszi, 'drága ' stb kifejezések.

Eléggé felbosszantott és rosszul esett, de mindig megnyugtatott,hogy neki nem jelent semmit, a lánynak ilyen a stilusa, mindenkivel ilyen stb... Aztán annyiban maradtunk, hogy nem fognak beszélni gyakran, és még abba is beleegyeztem,hogy amikor hazajön találkozhatunk vele-pedig nagyon nem szeretném-

Aztán amit nagyon nem tudok elhinni: Csajnak szülinapja van, látom a barátom nézi a telefonját, a beszélgetés volt elől a csajjal. Üzenetben köszöntötte fel, puszit is küldött.

A köszöntéssel nem lett volna semmi baj, ha nyilvánosan ir neki is , mint minden egyes barátjának szokott.

Erre azt mondta,hogy ő pedig az üzenőfalára irt, legalábbis oda szándékozta, nem tudja hogyan rakta át a telefon a Messengerbe... kérdem és a puszival mi van? "Az NEM is puszi!" válaszolta.

Ez mi akkor? [link]

Erősködik,hogy higyjem el, de valahogy nehezemre esik.

Tudom igy kivülről óvodás dolognak tünhet, de nekem sokat jelent és remélem érkeznek normális válaszok.

Nem is ez zavar a legjobban, hanem hogy talán hazudik?

Ti eltudnátok hinni?

2016. okt. 1. 19:55
1 2 3
 11/29 omba ***** válasza:

Kívülről tényleg óvodás dolognak tűnik. Miért gázabb a messengerben küldeni, mint nyilvánosan, mindenki előtt?

És miért ez aggaszt, miért nem az együtt töltött hetük?

2016. okt. 1. 21:38
 12/29 anonim ***** válasza:
Minek van veled, miért nem a másik csajjal van?!
2016. okt. 1. 21:41
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is : a csaj kulfoldon van. Te meg itt. Problem?

Masodszor : nem tudom miert baj az, hogy messengerben koszontotte fel, nem az uzenofalon. Egyreszt nem mindenkinek lehet irni az uzenofalara, ha olyan a beallitas, es az is elkepzelheto, hogy rakattintott az "uzenet" gombra, ha ugy allitotta be az illeto, hogy idegenek nem irhatnak a falara, akkor automatikusan a messengerbe megy az uzenet...

Harmadszor : en no vagyok, hazassagban elek, eszemben sincs megcsalni a ferjemet, viszont van egy nagyonnagyon regi fiu baratom (20 eves baratsag, nagyon kozel voltunk egymashoz, en kulfoldre koltoztem, volt is nalam/nalunk, azota akkor talalkozunk ha otthon vagyok, es jeles alkalmakkor beszelunk, erdeklodunk hogy van masik. O volt az eskuvoi tanum is) na vele rendszeresen ugy koszonunk el egymastol, hogy "csok" meg "puszi". Ebben semmi sincs. Azt hiszem, meg is orulnek, ha a parom ezen problemazna. Volt amugy egy exem, aki folyamatosan a regi barataimon problemazott, beleolvasott az uzeneteimbe, holott abszolut eszembe sem jutott megcsalni, de ott is bizonyitekot keresett, ahol nem volt. Nem veletlenul ex...

2016. okt. 2. 05:34
 14/29 anonim ***** válasza:
Egy puszin kiakadsz,de az nem zavart,hogy egy hétig nála volt?!
2016. okt. 2. 06:20
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha őt szereti, nem veled lenne!
2016. okt. 2. 09:14
 16/29 Költőnő? ***** válasza:
100%
Jesszusom....
2016. okt. 2. 09:29
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb pasi, aki egy kicsit is valamirevaló szokott füllenteni. Azért füllent, mert nem akar veled szakítani, veszekedni. Szeret téged.
2016. okt. 2. 09:55
 18/29 anonim ***** válasza:

Most komolyan, szerintem a srác azért tagad mindent, mert így reagáltál...

Oké, persze, alapból gáz, hogy titkolódzik, meg én nem bírom ezt a totális konfliktuskerülő személyiséget sem (mikor a csillagot lehazudja az illető, csak hogy nyugi legyen), de a kérdésedet olvasva én rajtad jobban kiborulok, mint a srácon.

Vegyél egy mély levegőt, és lépj tovább. Születésnapi köszöntésnél az átlagember még annak is puszikát küld, akivel amúgy szóba se áll hétköznap. És miért ne írhatna neki messengeren, ha barátok..?

Piszkosul necces, amit csinálsz, és függetlenül attól, hogy jogos-e a féltékenység vagy sem, nagyon hamar fogod elmarni magad mellől a párod.

Hahó, a csaj külföldön van! Nem mindegy, még ha rá is akarna mászni a párodra? Nincs itt, a párod meg pl. tisztel annyira, hogy nélküled nem is akar vele találkozni akkor se, ha itthon lesz...

2016. okt. 2. 14:01
 19/29 anonim ***** válasza:
57%
Ez a @urva fészbúkk, meg internet!
2016. okt. 2. 14:56
 20/29 anonim ***** válasza:
17: Ez szerecsenmosdatás. Pont attól valamirevaló egy férfi, hogy SOSEM hazudik.
2016. okt. 2. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!