Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is idegeskedik ilyen hülyeségeken?

Figyelt kérdés

Egy friss, de boldog kapcsolatban vagyok. Eddig csak tapasztalatlan/szűz férfival volt dolgom, a mostani páromnak viszont előttem volt már több barátnője/egyéjszakásai.

Nagyon bennem van egy versenyszellem szerűség, hogy én jobb akarok lenni, boldogabbá akarom tenni. Talán azért mert eddig megszoktam hogy mindenben az első voltam az exeimnek...

Nagyon félek, hogy velem kevésbé boldog, hogy rosszabb velem a szex, hogy kevésbé vagyok vonzó ésatöbbi. Nem panaszkodott, semmi okot nem adott erre. Csak hülye vagyok és sokat agyalok...

19L (barátom 23F)

2016. szept. 29. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölöslegesen agyalsz ezen. Élvezi veled a sexet? Látod rajta? Attól mert volt már több lánnyal nem jelenti azt,hogy te veled nem jó neki nyugi
2016. szept. 29. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fordítsuk meg, valószínű azért vagytok együtt, mert jó veled minden. Kár agyalni, szeressétek egymást! :)
2016. szept. 29. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
"Csak hülye vagyok " -az.
2016. szept. 29. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd kinövöd!
2016. szept. 29. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Bezsélj vele!!!!
2016. szept. 29. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
a kapcsolatok legfontosabb megrontója az elvárás. meg ha azt hiszed, hogy nem tudsz megfelelni egy nemlétező elvárásnak.
2016. szept. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!