Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi vita volt a párommal hülyeségeken, es ezek utan ugy erzem vagy is lehet csak én kepzelem. Azt be hogy nem bízok bennem majd (? )
Ossze kaptunk kicsit es olyan érzésem van hogy ezek utan nem fog bennem ugyan ugy bízni. Pedig mondta h nem igy van meg most is mondta h nincs semmi baj meg h ugyan ugy bízik bennem meg h soha nem csallna meg de meg is nem.megy ezt elhinni lelkiismeret furdalasom van.
Mi lehet ez?
Mit tegyek?
Olyanok vannak bennem, hogy csak kényszerből szeret, vagy potlék vagyok meg hogy intim dolgokat azért enged mert h előtte volt mással.
pedig tudom hogy nem és hogy én vagyok mindenbe neki az első, de még is ezt értem meg félek a megcsalástól (220 km van köztünk) 3 hónapja és 4 napja vagyünk együtt, és úgy megértjük egymást mint még soha senki ! Személyiségünk egyforma meg minden célok hobbi mult minden annyi a különbség h ő lány és bal kezes. Páran azt mondták lehet megtaláltam az igazit. :)
de akkor nem értem miért vannak ezek bennem.
Sikerült már elintézni a dolgokat.
De szerintetek mi az oka hogy ilyenek vannak bennem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!