Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem keres egy vita után, akkor vegyem úgy hogy ennyi volt?
Szóval a barátom azt mondta valamelyik nap hogy fél órával később menjek(holott amúgyis csak 2 órát vagyok vele normálisan,mert utána alszunk vagy hazajövök),de ez már sokadik eset hogy a haverjaival filmezik,játszik vagy ilyesmi,és akkor menjek 0,5-1 órával később,holott ugyanúgy lenne ideje találkozni a haverjaival is,mert úgy van hogy 1 vagy 2 napot velem van,utána nem megyek 1 vagy 2 napig,plusz a délutánjain úgyszintén(mert amikor megyek,akkor este szoktam).
És már kicsit elegem lett ebből,elég csúnya dolgokat mondtam,meg azt is hogy akkor csak magammal fogok törődni (mint ő csinálja),de azt konkrétan nem mondtam hogy ne keressen,hagyjon békén,semmi ilyesmit,de mégsem keres.
Akkor vegyem úgy hogy ennyi volt?
Szerintem azt döntsd el,hogy te mit szeretnél,legyen még folytatás?
Örülnél ha a barátodnak egy haverja sem lenne és minden idejét csak veled szeretné tölteni?
Ezt már magam miatt kérdezem,csak kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!