Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dávid.55. kérdése:
Miért nem érzem hogy vonzódna hozzám a lány mikor azt mondja hogy szeret? Többi lent részletesebben
Figyelt kérdés
na szóval randizgatunk már egy ideje és elég jól ki is jövünk egymással de mikor ülünk valahol akkor nem bújik oda hozzám nem ad puszit csókotsem nagyon csak ül melletem és néz ki a fejéből .de mikor pl neten beszélgetünk akkor tökre olyan hogy bújna hozzám meg ilyenek ez miért van ? lehet nem is tetszek neki csak játszik velem?én meg bújok hozzá meg ölelgetem de hát elég hülyén néz ki a dolog ...2016. szept. 28. 10:47
11/12 A kérdező kommentje:
és te mennyi idő után ˇoldottál felˇ?
2016. okt. 4. 18:17
12/12 A kérdező kommentje:
meg volt az elő csók ...és teljesen máshogy viszonyul hozzám mostmár a csaj nincs semmi gond
2016. okt. 6. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!