Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderült, hogy diszlexiás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy diszlexiás a barátom. Friss kapcsolat. Járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Eltudnátok képzelni így az életeteket? Mennyiben lenne hátrányos helyzetű életünk? A gyerekeink?mekkora esély van rá ,hogy öröklik? Segítsetek! Nem tudom, hogy kilépjek-e még most az elején ebből a kapcsolatból. Szép teljes életet szeretnék, egészséges gyerekeket...

21/L

2010. ápr. 24. 11:35
1 2
 11/20 anonim válasza:
85%

ha már ilyeneken gondolkozol nem fogtok eljutni gyerekekig :D max párszor megb*ssza fogyatékos fejedet hogy lehetsz ilyen gyökér b+. ( am meg még te is lehetsz diszlexiás , haverom szétszívta az agyát amiatt lett az ...) csávót hagyd ott nem hinném hogy egy fogyatékosra van szüksége mint te .

üzenem hogy diszlegSZIJJAAA

2010. ápr. 24. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy kiderüljön hogy te meg diszgráfiás vagy XDDDD
2010. ápr. 24. 11:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
hát én őszintén full leszarnám
2010. ápr. 24. 12:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Részemről a diszlexiát nem tartom komoly betegségnek, nem érdekelne cseppet sem, semmilyen kontextusban. Az én párom diszkalkuliás (számolni nehezen tud). Na és? Soha az életben nem fordult meg a fejemben, hogy ezért dobjam...
2010. ápr. 24. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:

szerintem sem komoly betegség

én is "enyhén" az vagyok, na és? nem az intelligencia vagy az egészség alapján választom meg a barátaimat/barátomat :) ne foglalkozz ezzel, ne fújja fel a családod ezt ennyire szerintem

kke

2010. ápr. 24. 14:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmas, azonnal dobd ki a barátod!

A nürnbergi törvények előírják, hogy csak a genetikailag hibátlan emberek szaporodhatnak!

Ha a barátod diszlexiás, akkor egy Untermensch, nem méltó az életre.

Feltételezem te és családod szőke és kékszemű, üdvözöllek köreinkben!

Jürgen Regenkurt

SS Obersturmführer

2010. ápr. 24. 15:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Én meg nem tudok palacsintát sütni, mindig a plafonon köt ki, meg a padlón...akkor most engem meg nem vesz el senki feleségül? Most komolyan, mi zavarj a környezeted ebben? Hogy nem néztek együtt feliratos filmet v mi? Nem értelek.

A kérdésedre: igen, hagyd el! Nem érdemel meg téged...

2010. ápr. 24. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
nem olvastam a válaszokat csak a hozzászólásodat, de te egy f@sz vagy... mi az, hogy mennyire lenne hátrányos helyzetű az életetek??? Nem arról van szó, hogy vak, vagy süket vagy láb nélküli. Nekem öcsém diszlexiás meg diszgráfiás. És??? ugyanolyan ember, mint én, vagy mint Te vagy mint bárki más! Ha anyámék meg ilyen érzéketlen tuskók lennének, mint a Te szüleid, hát tuti letagadnám őket. utálom az olyan embereket, akiket csak a külsőségek érdekelnek... Jam, amúgy meg a volt osztálytársam is diszlexiás, és csak közölném, hogy az ELTE-n diplomázott matek-számtech szakon! Gondolom anyádéknak még diplomája sincs, úgyh megmondhatod nekik, h nem kéne lenézni senkit sem, csak mert nem olyan "tökéletes", mint ŐK!!! Jól felb@sztam most magam!
2010. ápr. 24. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:

hát te hülye vagy. én barátom is diszlexiás, és semmivel nem másabb mint bármelyik másik ember. ugyanúgy tud szeretni, és őt is ugyanúgy lehet szeretni.

és tidom, hogy későn tetted fel a kérdést, de ha még nem hagytad el, akkor sürgősen, mert ha emiatt elhagynád...

2010. nov. 10. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:
nem későn, hanem régen. még fogalmazni se tudok :D
2010. nov. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!