Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Füvet használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Füvet használ a párom.

Figyelt kérdés
nagyon kivagyok, és csomót sírok emiatt. A párom elmondta, hogy havonta egyszer szokott drogozni.. A marihuánát szívja. Én ezt nem tudom hova tenni. Nagyon szeretem, 8 éve együtt vagyunk. Mondta, hogy ezzel semmi baj nincs, de nem tudom.. Mondta azt is, hogy amerikában pár államban legális, meg hollandiában is.. Hogy van ez? mennyire káros? Ez egy kemény drog?
2016. szept. 27. 15:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A kedvedért kerestem egy cikket, ahol épp THC-ra pozitív gyorsteszt van lefotózva.

[link]

2016. szept. 28. 00:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Értem, és ez hogy működik? Soha nem hallottam még ilyenről.

#10 Hogy a fenébe lenne már priuszom? :D Okosan kell csinálni, nem facebookra kiposztolgatni, nyilvános helyen tolni, elmesélni mindenkinek, és főleg nem árulni. Nem tudom, te hogy vagy vele, de hozzám még senki nem jött oda, hogy "hé, nincs nálad fű véletlenül? Jól letartóztatnánk"... Gondolom a cikkben szereplők is be voltak állva vezetés közben, ezért vizsgálták át az autót, és ezért tartóztatták le őket, de egyébként még életemben nem hallottam olyat, hogy valakire rátörték az ajtót, mert otthon volt a fiókban 2 g fű, amit hétvégente előszedett otthon a teraszon ücsörögve egy cigi erejéig.....

2016. szept. 28. 08:25
 13/18 anonim ***** válasza:

10:

Drog gyorsteszt hol? Kocsiba ülés előtt még sosem szívtam, a munkahelyen meg kb csak az amerikai filmekből gondoljuk hogy van drog gyorsteszt. Ahol 6 éve dolgozom cég, még sosem volt ilyesmi. Jó pár millió ember priuszos lenne droghasználat miatt, ha tényleg olyan elterjedtek lennének a drogtesztek.

Arra miért nem válaszolsz, hogy az alkohol durvább kábítószer a klasszikus fűnél és mégis legális? Vagy arra, hogy aki kávézik, cigizik az ugyanúgy droghasználó?

2016. szept. 28. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Pont azért nem, mert ez mind legális, szemben a fűvel. ;)
2016. szept. 28. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:

A muszlim országokban meg kivégeznek az alkoholért, de nyugodtan szívhatod a hasist vízipipából a haverokkal

;;;;;;;;;;;;;;;;)))))))))))))))))

Gondolkodj már kicsit kevésbé begyepesedettebben

2016. szept. 28. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:

tegnap 15:29

És? Attól még ugyanúgy drogok.

Dolgoztam gyógyszergyárban, volt ott olyan tabletta, ami teljesen hivatalosan drognak számító tablettákkal dolgoztunk, de simán megveheted a gyógyszert, nyilván ha van recepted rá.

Mellesleg egyre népszerűbb a Xanax és társai, mint drog, holott teljesen legális szer.

A koffein, az alkohol, a cigi, stb, drogok, akkor is, ha a fejed tetejére állsz. Az, hogy valaki hol húzta meg a tiltás és az engedélyezés közti határvonalat, az más tészta, de attól még így van.

Vagy ha tudsz jobbat, akkor magyarázd már el, hogy az alkohol miért kevésbé számít szerinted tudatmódosító szernek, mint a fű.

Mondjuk erre úgyse fogsz válaszolni, de mindegy.

2016. szept. 29. 08:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Legutóbb, mikor az utcán jártam, még nem egy muszlim országban jártam. Életem a hatályos magyar jogszabályok keretei között tengetem. Remélem ez így is marad sokáig.

Hmmm... erősen az az érzésem, hogy itt csak én nem vagyok "begyepesedve". ;)

"És? Attól még ugyanúgy drogok."

Állította valaki az ellenkezőjét?

"Dolgoztam gyógyszergyárban, volt ott olyan tabletta, ami teljesen hivatalosan drognak számító tablettákkal dolgoztunk, de simán megveheted a gyógyszert, nyilván ha van recepted rá.

Mellesleg egyre népszerűbb a Xanax és társai, mint drog, holott teljesen legális szer.

A koffein, az alkohol, a cigi, stb, drogok, akkor is, ha a fejed tetejére állsz. Az, hogy valaki hol húzta meg a tiltás és az engedélyezés közti határvonalat, az más tészta, de attól még így van.

Vagy ha tudsz jobbat, akkor magyarázd már el, hogy az alkohol miért kevésbé számít szerinted tudatmódosító szernek, mint a fű.

Mondjuk erre úgyse fogsz válaszolni, de mindegy."

Kérlek idézd hol írtam olyat, hogy az alkohol kevésbé tudatmódosító. Ettől még legális, az általad felsorolt gyógyszerekkel együtt. Míg a fű nem.

Nekem egyébként mondhatod bátran, mert egyik szarral sem élek. Én már csak ilyen maradi vagyok. :)

2016. szept. 30. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:

És elnézést a kérdés kiírójától, szénné offoltam a kérdését. :(

Ráadásul tök feleslegesen, mert úgyis elbeszélünk egymás mellett, a büdös életben nem győzzük meg egymást. Én hibám, elnézést.

Javaslat: én kivágnám. :)

2016. szept. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!