Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem tényleg vak, mi az a dolog pénz mennyiségben, ami még nem jelenti azt hogy ki használ a párom?
ha érzed, h szerte, akkor nem kihasználás semmi
ha túl sokat vár el, akkor elkényeztetett liba
a férfiak abban a tévhitben élnek, h a nőknek anyagilag nagy dolgokkal tudnak igazán örömet okozni...
pedig nem, de ez ilyen férfi dolog, ő a pénzkereső, aztán így fejezi ki, h én ezt is meg tudom neked adni, ha szereti a nőt, akkor nincs ebben semmi rossz, meg semmi 'felvásárlás'
de azért a nő jobban örülnek az apróságoknak, figyelmességeknek...
aki meg a pénzre utazik, az nem szereti a férfit
ettől még lehet elfogadja tőled a nagyobb dolgokat, ha szeret, mert nem akar megbántani
igen, jól mondod 6.os, az elég nagy baj, ha csak az anyagiakban tudja kifejezni a szeretetét
vagy esetleg, még rosszabb, nem is a szeretetét fejezi már ki azzal, hanem egyfajta lerázás, h tessék, most már aztán ez legyen elég, mert én mindent megadtam neked
Eleinte szerintem nagyjából semmi komolyabbat nem kellene állni egy nőnek, ahogy fordítva sem. Fizesse mindenki a saját részét, vagy legyenek egálban. Esetleg néha a srác meghívhatja egy-egy mozira a lányt, vagy valami, de nem kell túlzásba vinni.
Mi a mai napig, ha utazunk valahova, felesben fizetünk, én nőként nem érezném jól magam, ha a párom elvinne valahova nyaralni saját pénzéből, pláne hogy tudom nincs túl jó anyagi körülmények között. Sokszor kapok tőle egy-egy csokit (baromira édesszájú vagyok) és bulikban is olykor meghív erre-arra, nagy ritkán egy felső, vagy olcsóbb cipő, de ez már annyira nem jellemző.
Viszont ahelyett, hogy visszaélnék ezzel én is gyakran készülök a kedvenc üdítőjével vagy kajájával ha jön, ha vásárolni megyek és találok valamit, amiről tudom, hogy tetszene neki, akkor megveszem, stb.
Én úgy gondolom, hogy amíg nem egyoldalú a dolog, addig nem probléma, ha kedveskedünk a másiknak. Amint ez egyoldalúvá avagy elvárássá fejlődik, le kell állni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!