Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a párom nem használ dezodort?
Kínos, mondtam is neki már hogy "kicsit szaga van", próbáltam normálisan közölni vele azt hogy büdös... de hiába. Ilyen erős szúrós szaga van, amit nehezen viselek. Mit csináljak? Szerintem azt hiszi elég ha lezuhanyzik, de sajnos nem.
Ha csak úgy veszek neki dezodort, az meg egyértelmű jelzés, hogy "hééé büdös vagy", ez nem sértő neki? Nektek sértő lenne ha a párotoktól kapnátok egy dezodort csak úgy hirtelen?
Első reakcióm az, hogy hagyd ott a párod. Most komolyan, én nem tudnék olyannal együtt lenni, aki annyira igénytelen, hogy fel kell hívni a figyelmét arra, hogy használjon izzadásgátló dezodort.
Ha nagyon szereted, akkor viszont közöld vele nyíltan, hogy izzadtságszaga van és használjon dezodort, ha megsértődik, ha nem!
26/F
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát...
Lehet, hogy ciki vagy sem, de ha valaki büdös, akkor azt ki kell mondani, hiszen az ő érdeke is, hogy ne legyen az, lehet, hogy azt hiszi milyen macsó kanszaga van, vannak ilyen srácok, szokták hülyíteni az embereket, hogy milyen fasza a testszag, mert tele van feromonnal... Közben meg szerencsétlen nem is tudja, hogy miért távolodnak el tőle az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!