Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt érzem, a párom mellet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt érzem, a párom mellet mintha nem a helyemen lennék, nem tudok úgy kibontakozni, önmagam lenni, ahogy elképzelem. Hogyan lehet ebből továbbfejlődni, "kigyógyulni"? Vagy lehet, nem a megfelelő ember mellett vagyok? Hogyan jöhetek erre rá?

Figyelt kérdés

2016. szept. 27. 11:25
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nos, kedves érdeklődő, egy darabig ott mind erőltetgettük, de nem igazán tudtam elköteleződni az egész ügy mellett, mert zavartak bizonyos régebbi sérelmek és maradékai. Mikor elmondtam neki, hogy hogy vagyok ezzel, akkor azt mondta, hogy akkor szakítsunk, mert nincs így értelme. Akkor megkönnyebbültem picit, de amin utána átmentünk - együtt - azt nem szeretném többet átélni, ilyen áron nem szeretnék szingli életet.

Most már úgy vagyok, hogy ez kellett történjen ahhoz, hogy megszülethessen bennem az elköteleződés mellette, ami hiányzott, mert láttam a nyers valóságában azt, hogy mennyire is kötődtünk egymáshoz, és hogy hogyan kellene csináljuk az egészet, hogy jó legyen. Viszont ő azóta is úgy gondolja, hogy kár erőltetni, lezárta. Beszélgetünk, meg jóban vagyunk (ahhoz képest), és hiányzunk egymásnak, de ennyi.

2017. márc. 31. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, most találtam rá újra erre a kérdésre. Én is szakítottam vele és nagyon jól tettem. Nem tudtuk megbeszélni a dolgokat. nagyon felszabadultam azóta. :)
2017. ápr. 13. 14:06
 13/22 A kérdező kommentje:
Na, reméljük, hogy tényleg jól döntöttünk. Mikor szakítottatok? Gondolom azért nem volt könnyű. Ő hogy vette?
2017. ápr. 13. 14:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Már vagy fél éve szakítottunk. Rosszul vette nagyon! De elmondtam neki hogy emiatt volt, és úgy vettem észre, hogy sem a szakításkor, sem utána nem értette meg pontosan, hogy mi a problémám! Úgyhogy a probléma lényege az volt, amit korábban is leírtam, és a bizonyíték, hogy jól döntöttem, az az, hogy most sokkal jobban vagyok!
2017. ápr. 13. 15:27
 15/22 A kérdező kommentje:

Bennem egyszerre van jelen az, hogy felszabadultnak érzem magam, meg új, hasznos dolgokat csinálok, de másfelől meg bánt az egész, és hiányzik, és jóval többre értékelem most a kapcsolatunkat, mint akkor amennyire láttam, azt érzem, most már tudnám hogyan kéne másképp hozzáállni az egészhez, hogy működjön.

Meg bűntudatom is van az egész miatt, mert úgy érzem, cserbenhagytam őt, mivel ő tényleg mindent megtett, ami tőle telt, és tudom, hogy később is mellettem állt volna bármiben, de én valahogy mégsem tudtam (akkor) úgy lenni mellette, hogy az működjön. Megrekedtünk, lelkileg éretlenek voltunk egymáshoz. Bánt, hogy úgy jön ki az egész, hogy "akkor, annyi évig jó volt nekem, most meg már menjen a szeme világába".

2017. ápr. 14. 08:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy olyan rövid időszakom amikor úgy éreztem, hogy még is csak tudnám folytatni vele a kapcsolatot, ekkor majdnem megint visszamentem hozzá, de újra megéreztem a probléma lényegét, ami elől eljöttem. mellettem is kitartott volna szerintem az idők végezetéig, de most szabad lehetek, és ezt főként szellemi szabadságra értem, hogy azt gondolhassak, amit gondolok és ne kelljen azzal értékes időt töltenem, hogy valakivel vitázom az élet nagy dolgairól, meg kis dolgairól. Valakinek jobban megy ez, a mostani párja például (mert hogy már van párja), egy olyan csaj, aki mindent eltűr, mindenben egyetért. Tehát valóban nem illetünk össze, mert én nem tudom meghajtani a fejem ennyire. :) Szerintem te se sajnáld hogy szakítottatok, fog jönni más, akivel jobban összeilletek.
2017. ápr. 19. 10:35
 17/22 A kérdező kommentje:

Valahogy így vagyok épp. Remélem én is, hogy nem volt fölösleges cirkusz és fogcsikorgatás.

Hajrá nektek!

2017. ápr. 19. 11:36
 18/22 anonim ***** válasza:
:) szerintem Neked is hasonlóan olyan férfire van szükséged magad mellé, aki nem törekszik mindenáron a maga világába belegyömöszölni az egész világot, hanem elfogad más nézeteket, jelenségeket is, mint amit a saját hitrendeszén belül tapasztal.
2017. ápr. 19. 11:38
 19/22 A kérdező kommentje:

Hát na, hasonlóra vágyok, csak lányban. :D

28F

2017. ápr. 20. 09:14
 20/22 anonim ***** válasza:
:D úristen, én végig azt hittem lány vagy :D bocsánat:) Én 27/L
2017. ápr. 20. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!