Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom halalosan megsertodott ram, mert megkertem, hogy par dolgot fozzon ugy mint anyukam. Ez akkora baj?
Szóval te csak rabszolgának tartod a a barátnőd. Te is megtanulhatnál főzni,ne mástól várdd el. Egyébként,azért sértődött meg mert ezzel azt sugaltad felé,hogy neki rossz a főztje és nem főz jól,magyarul neked nem ízlik...
Legközelebb fogalmazz pontosabban!
Add nekem a baratnomet en orulnek ha tudna fozni sott meg meg is halalnam hogy fozott :)
Amugy oke nem akartal neki semmi rosszat mondani tokeletesen megertem de a csajok hamar megsertodnek ezen. Ezek naluk erzekeny pontok mint az alakjuk. Epp ezert nem akarok baratnot mert ilyenen hajlandoak besertodni de amugy kajaval kapcsolatba nem szolnek vele semmit mert tudom milyen fozni mert alandoan fozok magamra es tudom milyen macera.
"Egyébként,azért sértődött meg mert ezzel azt sugaltad felé,hogy neki rossz a főztje és nem főz jól,magyarul neked nem ízlik."
Nem biztos. Ha nekem ilyent mondana valaki, akkor én nem emiatt sértődnék meg, mert ugye ízlések és pofonok..., hanem azon, hogy milyen alapon várja el a kiszolgálást, és veszi természetesnek, hogy nekem kötelező főzni.
17-es jól megfogalmazta!
Azt sugalltad, hogy a barátnőd az anyukád tanácsaira van utalva.
Ne legyél ennyire paraszt!
Ez kb. olyan, mintha a barátnőd az apjához irányított volna, hogy hogyan barkácsolj össze valamit vagy hogyan cseréld ki a villanykörtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!