Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének Ti, akik -fő a bizalom-elvet hangoztatjátok, de úgy éreznétek, hogy a párotok nem őszinte hozzátok, uram bocsá esetleg megcsal Titeket?
Nagyon csúnya dolog, elítélendő a bizalmatlanság?
Szerelmi házasságot kötöttünk, ami tizenöt év után válással végződött.A Bíróság a lányunkat nekem ítélte, én neveltem fel, juttattam ki az életbe.Az ex feleségemtől válás után nem tudtam megszabadulni, állandóan zaklatott, holott ő adta be a válópert.Egy veszekedés alkalmával mondta, mit vagyok oda a lányunkért nem is én vagyok az apja.Mikor megkérdeztem, ki az, mondott egy nevet, és ezzel minden megvilágosodott előttem.A régi események képe összeállt. Nagyon is indokolt lett volna a bizalmatlanság.Nemcsak sokszor megcsalt, de még a más gyerekét is felneveltem.
Ritkán csalnak a megérzéseim, és a hazugságot is hamar észreveszem. Ezért, ha felmerül a gyanú, és még kisebb füllentésen is kapom, amint lehetőségem nyílik rá, megnézem a telefonját és minden e-mail fiókját. Természetesen ezt közlöm vele is - ilyenkor már inkább mindent elmond. Én meg szakítok vele.
Elég türelmes vagyok, de azt nem díjazom, ha hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!