Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal elvárhatómé, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal elvárhatómé, hogy a párom ne járjon ott-alvos team buildingekre?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 21:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mire van igénye. Nekem például arra is van, hogy a kollégáimmal kollektívát alkossak. Jófej, normális emberek. Ha nem szimpatizálnék velük, akkor persze nem szívesen mennék. Szerencsém van. Szerintem nem baj, ha az ember néha kienged egy kicsit, ami nem, nem egyenlő a részegséggel. Kedves kérdező: azért, mert valaki máshogy gondolkozik, mint te, még nem lesz hülye. Az alapján, amit leírtál, egy frusztrált ember vagy, aki megsértődött az egész világra, és most mindenkit hülyének tart, tojik mindenkire, és bőszen hirdeti, hogy ő bizony bárki nőjét felpróbálná, ha olyanja van. Magadat minősíted, nem pozitív értelemben.
2016. szept. 26. 08:59
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Lehet tévedek de a kérdező nem a minden "büfészakos" nő hülye és életképtelen kérdések kreálója is egyben?

Egyébként nincs jogod semmit elvárni senkitől. Illetve de a munkáltatódtól elvárhatod hogy fizessen a rendőrtől hogy megvédjen a pincértől hogy kiszolgáljon stb de egy párkapcsolatban nincs olyan hogy elvárom hogy... olyat kell találni aki hasonló világnézettel él és akkor nem kell elvárni semmit.

2016. szept. 26. 09:45
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem.

Attól nem lesz a kapcsolat rosszabb, hogy nem egymás seggében vagyunk minden egyes szabad pillanatunkban. Plusz a team building hétvégék kihagyása... hát cége válogatja, hogy hol mennyire nézik. Ha olyan a cég, akkor vmivel kamu indokkal eltávolítják... de bőven elég az is, ha azt mondják, látják, hogy nem tagja a közösségnek és nem akarja magát fejleszteni.

2016. szept. 26. 11:29
 24/25 anonim ***** válasza:

#18, ami a csőcseléket illeti, hát épp te vagy a buta proli megtestesítője, aki csak azért végez egy munkát, mert megfizetik, az eléggé, hogy is mondjam üres belülről.

Két nővel próbálkoztál, elhajtottak, most mégis azon töröd a fejed, hogy ha mégis lesz valaki, őt mitől tiltsd el?

2016. szept. 26. 11:43
 25/25 A kérdező kommentje:

Soha nem értem mire kacifántozzák túl az egészet, manapság már minden IT céget szuper bulis helynek mutatják be, már az interjúkon, yotubube videókon.

Mintha valami ididilli nem tom mi lenne....

Mégis ki frászt érdekel engem, dolgozni mentem oda, egy olyan munkára amit mondjuk, hogy szeretek.

De mégis tudva van, hogy mindenki pénzért csinálja. Ha nem lenne szükségem pénzre akkor csak saját projektjeimen dolgoznék :). Ennyi...

Akkor most mire a nagy közösség építés az emberek úgyis jönnek mennek. Az egész max. arra jó, hogy jobban kötödj a céghez és nehezebben vedd rá magad a váltásra, és még arra, hogy odacsalja a többi bulizni vágyó embert.

2016. szept. 26. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!