Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal elvárhatómé, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal elvárhatómé, hogy a párom ne járjon ott-alvos team buildingekre?

Figyelt kérdés
2016. szept. 25. 21:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Épp azért szarom le elég belőle heti 40 óra + kajaszünet ők kollégák és nem a családom.

Attól még lehet jó kolléga amitől nem bulizunk együtt. nincs arra szükségem, hogy ismerjem az életét, az egy dolog ha a buszmegállóig vagy kaja-kávé szünetben beszélgetünk..vagy max. egy céges vacsora-sörözés meló után de ennyi.

2016. szept. 25. 21:55
 12/25 anonim ***** válasza:

"Szóval. Ha én tudom, hogy mit tennék ha megtehetném, akkor, hogyan bizzak abban, hogy mások nem próbálják levenni a lábáról főleg, úgyhogy alkohol hatása alatt is van ?"

Mindig mindenki magából indul ki!

2016. szept. 25. 22:01
 13/25 A kérdező kommentje:

Baromság, nem fognak semmiből kihagyni, a megbeszélések a meetingeken vannak. A teambuildingen jatékok vannak, túrázás stb. Vannak egyébként félnapos teambuildingek is meló után. Az még okés.

Egyébként mindig furán néznek. De én leszarom. :) Nem igazán érdekel ki mit gondol. Nekem a pénz kell havonta és nem a véleményük. A munkára alkalmaztak heti 40 órára és nem hétvégi bulikra.

2016. szept. 25. 22:03
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Az önfejű egós viselkedésed miatt egyszer nagyon meg fogod járni.
2016. szept. 25. 22:10
 15/25 A kérdező kommentje:
Mégis hogyan :)).
2016. szept. 25. 22:12
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

A csapatépítőkről alkotott véleményeddel osztozok. Nálunk már két hónappal előtte arról szól minden, hogy mit fognak inni, milyen piát fognak keverni, mi a legjobb márka, ja azt említettem, hogy mi a legjobb vodka és hogy melyiktől hogy fognak berúgni? Szánalmas. Amúgy irodában dolgozok, nem gyárba vagy ilyesmi... és mégis.

Sorra mondom le ezeket a csapatépítőket, khm alkoholmámoros szrokat. Alig vagyok a párommal, majd pont a kollégáimmal töltöm at az időt, amit tölthetek azzal az emberrel, akit társamul fogadtam és alig látom amúgy.

Még nem rúgtak ki, pedig két éve én vagyok a prűd kolléga, aki soha nem iszik, vagy bulizik velük. De pont leszrom, nem ezért kapom a munkabérem. A munkámat elvégzem, jobban is mint kéne, akkor engem hagyjanak lógva a szabadidőmben.

Még egy valami: Ja, majd pont az ivós bulizós csapatépítőkön beszélik meg a cég fontos tevékenységeit a jövőre nézve, profitot számolnak, meg egyéb. Aham.

2016. szept. 25. 22:59
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Lemaradt: következő hétfőn meg hallgatom a sztorikat, hogy ki hányt, ki fetrengett, meg hallom, hogy a videókat nézik és azon röhögnek ki a hülyébb. Na ez aztán a csapatépítő. Ja, a hülyéké.
2016. szept. 25. 23:01
 18/25 A kérdező kommentje:

Látom a lepontozás megy a sértődős kollégák részéről...

Az a baj ma miden hülyének diplomát adnak, és ezzel le züllesztik a feldob rétegeket is.

A hülyék paradicsom Idiocracy valósággá válik.

A lépontozások = Hülyék / Csőcélékek lázadása

2016. szept. 26. 00:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Evente 1 max 2, többi kizárt. A család fontosabb!
2016. szept. 26. 04:00
 20/25 anonim ***** válasza:
71%

Nem várható el.

Az, hogy te ilyen idegenül, érdeklődés nélkül csak a pénzért lébecolsz a világban, a munkahelyeden nem jogosít fel semmire. De nem is lesz ez neked kérdés egy jó darabig.

2016. szept. 26. 06:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!