Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom visszahúzni magam onnan, hogy teljesen lealáztam magam a túlzott ragaszkodásommal a párom előtt?
Figyelt kérdés
A kapcsolat első évében minden nagyon szép volt, éreztem hogy oda vissza van értem, folyton a kedvemben járt, áradozott rólam stb. Most együtt élünk másfél éve és úgy érzem teljesen lealáztam magam az önbizalomhiányommal, sokat féltékenykedtem, ha nem ért haza időben kétségbe esetten hívogattam, ha összevesztünk mindig én mentem békülni, tudom nagyon elszúrtam. A családom azt mondja túlságosan kimutattam hogy oda vagyok érte és már nem értékel annyira, látom is rajta hogy nem olyan nőnek lát mint az elején. Egész életemben kételkedtem magamban, a képességeimben, a szerethetőségemben. Nincsenek apró meglepik, kényeztetés, nem visz el sehova, ha összeveszünk vagy felzaklat valamivel nem próbálja meg helyrehozni, holt nyugodtan teszi a dolgát, volt már hogy el akartam menni de annyit se mondott maradj. Ő nagyon büszke ember, egy nőnek sem könyörög, volt egy válása ahol egy igazi papucsot csináltak belőle szerintem ez is közrejátszik. Szeretném olyanná tenni a kapcsolatot mint amilyen régen volt. 28/N2016. szept. 25. 10:37
21/22 anonim válasza:
Hát ilyen mentalitással én nem nagyon osztogatnék tanácsokat a helyedben, süt rólad, hogy femináci vagy.
Ha neked nem sikerül két hónapnál tovább megtartanod egy férfit, másnak sem lesz túl sikeres a stratégiád ;)
Én ugyan nő vagyok, de így is, és férfiként is hajítanám ki az életemből, ha valaki ilyen gusztustalan játszmázásokhoz nyúlna ahelyett, hogy kinyitná a száját, ha gondja van.
22/22 anonim válasza:
Hát most jól mellényúltál aranyom...ugyanis évek óta férjnél vagyok, és a férjemmel soha nem kellett ilyet játszmáznom, mivel normális ember, és lehet vele beszélni. Ez a tanács csak azokra vonatkozott, akik ennyire letojják, hogy a másiknak mi esik rosszul meg amit a kérdező leírt. A normális férfiakra egyáltalán nem. Úgyhogy menj a gusztustalan kioktatásoddal, ahová akarsz, mert én nem vagyok kíváncsi a sértegetéseidre. Még egyszer megismétlem, hogyha még nem fogtad volna fel a női agyaddal:NEM NEKED SZÓLT A VÁLASZ, úgyhogy semmi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!