Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom visszahúzni magam onnan, hogy teljesen lealáztam magam a túlzott ragaszkodásommal a párom előtt?

Figyelt kérdés
A kapcsolat első évében minden nagyon szép volt, éreztem hogy oda vissza van értem, folyton a kedvemben járt, áradozott rólam stb. Most együtt élünk másfél éve és úgy érzem teljesen lealáztam magam az önbizalomhiányommal, sokat féltékenykedtem, ha nem ért haza időben kétségbe esetten hívogattam, ha összevesztünk mindig én mentem békülni, tudom nagyon elszúrtam. A családom azt mondja túlságosan kimutattam hogy oda vagyok érte és már nem értékel annyira, látom is rajta hogy nem olyan nőnek lát mint az elején. Egész életemben kételkedtem magamban, a képességeimben, a szerethetőségemben. Nincsenek apró meglepik, kényeztetés, nem visz el sehova, ha összeveszünk vagy felzaklat valamivel nem próbálja meg helyrehozni, holt nyugodtan teszi a dolgát, volt már hogy el akartam menni de annyit se mondott maradj. Ő nagyon büszke ember, egy nőnek sem könyörög, volt egy válása ahol egy igazi papucsot csináltak belőle szerintem ez is közrejátszik. Szeretném olyanná tenni a kapcsolatot mint amilyen régen volt. 28/N
2016. szept. 25. 10:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért azt se felejtsük el, hogy egy kapcsolat sem lángol ugyanúgy évek utàn. Az első 1-2 év gyönyörű, aztán szétoszlik a rózsaszín köd, végetérnek a mézeshetek, pláne együttéléskor... onnantól bizony mindkét ember erőfeszítése, munkája kell, hogy működhessen, csak eleinte megy minden magától. Lehet, hogy nem magadat kell visszahúzni, csak a kapcsolatotokat együtt felfrissíteni. Az persze sosem árt, ha nem vagy idegbeteg hisztérika... de azért mártírkodni sem kell, egyedül nem lehet elrontani egy PÁRkapcsolatot.
2016. szept. 25. 13:58
 12/22 anonim ***** válasza:
6%

Először is a helyedben közölném vele, hogy az előző életed csak rád tartozik aranyom, rám ne vetítsd ki, mert egy másik ember vagyok, más igényekkel, Te sem bosszulod meg rajta azokat, amiket az exeid veled elkövettek.

Másodszor igenis visszafognám magam. Nem kell kiszolgálnod, ha idáig megtetted, pl. ha főztél rá, és még a kaját is kiszedted a tányérjába, innentől ennek akkor vége. Ne hívd fel napközben, érezze csak, hogy ő is mellőzhető, és neked is lehet sok dolgod. Ne menj oda hozzá békülni. Ami a legnehezebb: mindeközben legyél hozzá kedves, hogy ne tudjon beléd kötni. Nagyon nehéz, de meg lehet csinálni. Vagy hétvégén, amikor otthon van, közöld, hogy na szia, elhívtak moziba, majd jövök. Csinálj programokat, de nélküle.

Sajnos ezekre mind nem lenne szükség, ha a férfiaknak ki lehetne mutatni a szeretet, és a ragaszkodást, és nem élnének vissza vele. De ha nekik ez kell...

2016. szept. 25. 14:55
 13/22 omba ***** válasza:

Semmi sem lesz olyan, mint régen... láthatóan annyi bántás gyűlt már fel benne, hogy inkább nem vesz tudomást a soron levőről.

A családod téved, az nem túlzott ragaszkodás, amit kimutattál, az 100%-os birtoklási akarat, nem is vágy.

Nincs nagyon ötletem, talán, ha sokat és békésen megbeszélnétek mindenféle bajotokat. Talán.

2016. szept. 25. 14:58
 14/22 A kérdező kommentje:
8, 12. Nagyon szépen köszönöm!
2016. szept. 25. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:
Kerdezo a 12es akinek halalkodsz nagyon rossz tanacsot adott. Ha ilyen jatszmazassal akarod magadban bolonditani az elhidegult parodat akkor szomoru vege lesz foleg h nem fogod elhinni h magad miatt szeret, hisz csak manipulacioval erted el. Jobb ha osszekapod magad es elkezded jol erezni magad a borodben meg felepiteni az onbizalmad, az sokat javitana, se h ne szedj neki etelt meg ilyen hulyesegek...sosem gondoltam h megalazkodom csak mert ha ugy adodik en szedem ki az etelt :D
2016. szept. 25. 17:12
 16/22 anonim ***** válasza:

Tényleg hülyeség 12-es tanácsa.

Megbántottad a párod folytonos féltékenykedéssel, meg hisztivel? Rúgj bele még egy párat, viselkedj vele úgy, mint egy kutyával, akkor majd szeretni fog!

Valóban, működőképes tervnek tűnik :D

2016. szept. 25. 18:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szívesen.

Azoknak, akik szerint hülyeség, amit írtam:

Én a leírásban egyáltalán nem láttam olyasmit, hogy a kérdező megbántotta volna a párját, nem tudom miről beszélsz, utolsó. Semmi belerúgás nem volt abban sem, amit írtam, csak annyi, hogy nem kell kinyalni a férfi hátsóját. Jaj de nagy bántás, tényleg! Mert ha mindent ugyanúgy csinál, ahogyan eddig, az aztán nagyon jó út. Tanácsolni nem tudtatok semmi értelmeset, de engem leosztani, azt igen. Amúgy meg semmi közötök ahhoz, amit írtam, mert egyedül a kérdezőnek szólt, nektek egy kicsit sem. Én sem ugatok bele más véleményébe.

2016. szept. 25. 23:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Szóval volt egy pasi, aki oda volt érted, kedveskedett, kedvedben járt... te meg féltékenykedtél, rátelepedtél volna, veszekedtél vele.

Ő lassan kiszeretett belőled, tesz magasról a hisztidre.

("holt nyugodtan teszi a dolgát").

A buta családod azt hazudja, hogy te túlzottan kimutattad, hogy "odavagy érte" -* a frászt.

Nem voltál te oda érte, csak cseszegetted folyamatosa, ő meg kiábrándult, és az sem érdekli, ha lelépsz. Vagyis te élsz nála.

Esélytelen, hogy újra beléd szeressen, bár bemutatkoztál.

Trükközhetsz ezekkel a gyerekes dolgokkal, de ha nem vagy már fontos a számára, ettől ugyan nem leszel.

Majd a következő kapcsolatodban próbálj kevésbé agresszív, nem tulajdonló lenni. A kedvességre kedvességgel reagálj, ne féltékenykedéssel, veszekedéssel.

2016. szept. 26. 06:09
 19/22 omba ***** válasza:

#12, olyan, mintha egy másik sztorit olvasnál. Itt a pasi volt kedves, és kényeztető, és a kérdező féltékeny, meg veszekedős. Tányérról nem volt szó, se kinyalásról.

A jóember már csak vállat von az újabb kiborulásokra, azt hazudni, hogy a nőnek más programjai vannak csak azt eredményezi, hogy kiteszi a cuccát az ajtó elé.

Semmiféle embernek, s férfinak, se nőnek nem kell az ilyenféle hazug manipuláció.

Neked se kellene.

Az meg, hogy valaki nem ért veled egyet nem "beleugatás" - sokféle ember van.

2016. szept. 26. 08:35
 20/22 anonim ***** válasza:

A sokféle ember alatt nem azt kell érteni, hogy jól leszólom a másik véleményét. Mindenkinek van sajátja, de itt egyedül a kérdező kíváncsi a tiétekre, engem viszont nem érdekel, én a kérdezőnek válaszoltam.

Ok, lehet, hogy többet beleláttam. Akkor viszont tekintsétek semmisnek, és hagyjatok engem békén.

2016. szept. 26. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!